@Nikooś też chętnie mogę pomóc. Doświadczenie mam - meble syna sama skręciłam. Przy szafie tylko wujek pomógł trochę. Meble stoją do dzisiaj
@Safija ja nie zdążyłam do pracy wrócić po macierzyńskim, więc "siedzę" w domu. Jedne dziecko na biwak wysłane, a drugie śpi więc mam teraz trochę czasu. Jak śpi, albo nie patrzy :-) A Ty w jakim wieku masz dzieci?
@Ziebulka wogóle się nie znam na tych lekach, nie miałam żadnych (odpukać) trudności w zajściu czy utrzymaniu ciąży. Nie wiem dlaczego tak jest, że niektórym wychodzi, a innym trochę gorzej. Widziałam zdjęcia dzieciątka w otoczeniu iluś tam strzykawek i to niesamowite ile kobiety są w stanie zrobić dla dzieci.. Oglądaj zatem z ukrycia wózki, a ja trzymam za Was kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze :-*
@
Violett w dwa tygodnie? To śmiało mogłabyś konkurować z tymi aktorkami i innymi gwiazdami co parę dni po porodzie mają figurę jak ta lala
Ja się przyznam, że w pierwszej ciąży 12lat temu jak szłam do porodu to miałam 70kg. Jak wyszłam ze szpitala to bylo 64. Później udawało mi się schudnąć, potem znowu tyłam do tych 64. A teraz przy trzeciej ciąży moja startowa jest nieco wyższa niż pierwsza porodowa :-/
@
Lilianne91 gratuluję wizyty. I rozsądnego faceta. Mój dzisiaj jak wracał do domu to pytał czy pizzę zamawiamy
dobrze, że chociaż pyta, a nie od razu przywozi. Ale chyba muszę go na jakiś odwyk wysłać. Że swojej strony zaproponowałam mu kanapki.
Też już się kładę, bo rano jakoś trzeba wstać mimo, że sobota