reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Violett odpoczywaj az bedziesz miala dosyc [emoji4] dobrze dobrze!

A ja sie chyba nie doczekam tej paczki od mamyginekolog. W niedziele wyjezdzamy, jak za dwa dni nie przyjdzie to nastepnym razem w pl bede za rok... takze kontakt z nimi jest tragiczny, na maile odpisuja po tyg, brak nr tel...
A zamawialam ja na poczatku pazdziernika.

reklama
Bylam z wynikami i mam teraz srednie ryzyko na t21 1:898 :( nikt w rodzinie mojej i meza dziecka z tym syndromem nie mial i nie ma... i nie wiem co dalej bo maz nie chce robic juz nifty ale powiedzial ze jak ja sie upre to zrobimy. I na co mi byla ta krew jak wg usg bylo niskie ryzyko. Zawsze musze przedobrzyc.

Bylam z wynikami i mam teraz srednie ryzyko na t21 1:898 :( nikt w rodzinie mojej i meza dziecka z tym syndromem nie mial i nie ma... i nie wiem co dalej bo maz nie chce robic juz nifty ale powiedzial ze jak ja sie upre to zrobimy. I na co mi byla ta krew jak wg usg bylo niskie ryzyko. Zawsze musze przedobrzyc.
1:898 to nadal male ryzyko, spokojnie [emoji9]

Sent from my HTC One A9 using Forum BabyBoom mobile app

Violett odpoczywaj az bedziesz miala dosyc [emoji4] dobrze dobrze!

A ja sie chyba nie doczekam tej paczki od mamyginekolog. W niedziele wyjezdzamy, jak za dwa dni nie przyjdzie to nastepnym razem w pl bede za rok... takze kontakt z nimi jest tragiczny, na maile odpisuja po tyg, brak nr tel...
A zamawialam ja na poczatku pazdziernika.

Też bym się na serio wkurzyła...

@gooskaw też mi się wydaje że to niskie ryzyko.

No i co u Kari ktos wie?

Just ja na twoim miejscu bym prosiła o zwrot kasy w takiej sytuacji. Chyba że bardzo chcesz mieć te produkty.

reklama
Ann napisalam maila ze albo dojdzie w tym tyg albo prosze o zwrot ale cisza. Do mamyginekolog tez pisalam na insta i tez nie odczytala. Troche mnie dziwi ze taka duza firma a nr nie podaja...

Do góry