reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Co do wątku ja się dostosuje jak ustalicie... dzis byłam w H&M kupiłam sobie leginsy ciążowe już wszystkie spodnie zaczynaja mnie uciskać w brzuchu.. jeansy sobie kupię jeszcze a co do materiału myśle ze wygodny i jest rozciągliwy :)

@dziupla mam identyczne myśli jak ty. Pierwszej ciąży nie mogłam się doczekać była taka upragniona a ta konkretnie nie spodziewana niby się cieszę ale to nie to samo czasem czuje sie jak wyrosną matka że wolę mam takie myśli [emoji849]

reklama
Ja nie wiem czy wogole kupie ciazowe ubrabnia, chyba przekulam sie jak z synami w dresach i spodniach wiekszych o okolo 2 rozmiary. Ja mam 155cm u waze 40 kg wiec jestem mala [emoji23] na codzien nosze najmniejsze tozmiary, zazwyczaj 6 wiec w ciazy rozmiar 10 i dalo sie rade, do tego prawie same wygodne dresy a jak na "elegancko" to legginsy olus sweterek czy cos. U mnie to ostatnia ciaza wiec tez nie chce kupowac rzeczy na kilka miesiecy bo potem tego nigdzie nie sprzedam.

Do góry