reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Smile4u ooo akurat się rozglądałam za spodniami ciążowymi;) trzeba będzie z rana się wybrać bo później pewnie będzie po ptokach:D
I jakie fajne bodziaki są

Ja rozpracowałam swój sposób na Lidla. Na otwarcie sklepu, jak dają coś extra to jest wojna, wiem bo czasami jak mi bardzo zależy też tak idę (a poluje zawsze na buty dziecięce, rzeczy, a nawet ostatnio na mega duże jeansy dla mojego nienajchudszego męża ;-) ) Jednak jak się odczeka z trzy dni, to multum klientów robi zwroty, bo biorą do domów po trzy, cztery pary butów np. mierzą dzieciom i oddają potem te niedobre na paragon. Nie raz, nie dwa szłam tak po kilku dniach i tam gdzie w dniu premiery były po chwili już puste kosze, nagle znowu się towar znalazł.

Soniafka fajny wozek ;-) tak w pierwszej chwili podobny do joie literaxa (przy pierwszym kupilam i sluzy do tej pory) tylko ze to tylko spacerowka:/ ja mam stary wozek i powiem szczerze ze nie bardzo mam ochote kupowac nowy bo zakladam ze to moja ostatnia ciaza. W ogole nie wyobrazam sobie wyjscia sama z trojka [emoji50]
Co do kochania drugiego dziecka to milosc sama sie dzieli i nie ma bardziej czy mniej ;-) Jedno i drugie kocha sie tak samo [emoji6]
Ja uwazam ze powinnysmy zrobic zamkniety bo to jednak inaczej jest wiedzac ze ktos czyta o wielu rzeczach sie nie napisze, nie pokaze zdjec itd...

A spodnie ciążowe moim zdaniem najfajniejsze są w H&m ja dziś kupiłam druga już parę. Jest ich tam kilka rodzajów ale ja wybrałam chyba „skinny jeans”. Są bardzo fajnie rozciągliwe i wygodne-uwielbiam i polecam. Myśle, że w Polsce tę sama kolekcje maja dla mam.

Soniafka super wózek [emoji7] ja raczej poczekam az poznam płeć bo chce tak pod kolor sobie dobrać[emoji4] mam już upatrzony taki. Co do grupy zamkniętej to fajnie być w gronie mam które znamy i nie trzeba się bać że czyta to ktos inny. Ale to już wasza decyzja ja się dostosuje.
20181013_074041.jpg

Załączniki

• 20181013_074041.jpg
    20181013_074041.jpg
    61,5 KB · Wyświetleń: 336
Z konsolą jest taki i kolory moge sobie łączyć. Zaletą jest szerokość bo ma niecałe 70cm
Screenshot_20181027-172035.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181027-172035.jpg
    Screenshot_20181027-172035.jpg
    68,9 KB · Wyświetleń: 322
reklama
Do góry