reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Cześć Dziewczyny, czytam Was od początku ale nie bylo czasu wcześniej zeby napisać nam.leci 12+1, termin 6.05, jeszcze nic więcej nie wiem bo prenatalne w przyszłym tygodniu, to będzie moje drugie dziecko, pierwsza córka....mega ruchliwa i zywa 16 miesięcy.

reklama
Smile głowa do góry. Szybko zleci. Mój gin też mówił że jeśli jakiś nieinwazyjny test wyjdzie źle to i tak trzeba amniopunkcja zrobić jeśli chce się mieć pewność.

Milania12 witaj i różności się [emoji6]

Odrazu zapytam bo w pierwszej ciąży nic takiego sie nie działo....potwornie boli mnie kręgosłup, czy ktoś tez tak ma?
Witamy Cie:-) wiesz mnie kregoslup nie boli wyjatkowo, a przez ostatni rok wstawalam codziennie z placzem i bolem(po wypadku samochodowym) wiec mam odwrotnie. Blogi stan nic nie bolenia :-) ale moja siostra tez cierpiala z bolu plecow w ciazy. Kazda przechodzi inaczej.

@gooskaw ja tez miałam cukrzycę ciążowa i jadłam tyle ile trzeba a jak ginekolog zobaczył że w 7 m.c. schudłam 3 kg to powiedział że moja dieta jest za drastyczna [emoji23] i że w ciąży powinno się tyc i że normy co są teraz to iles lat temu były wyższe i bym nie miała żadnej diety. I szczerze przestałam przestrzegać dietę to miałam lepsze cukry [emoji849] a teraz jeszcze krzywej nie zrobiłam ale niedługo mnie czeka
Kontrolnie w ktorym tyg robisz krzywa?

Dzień dobry, co tu taka cisza [emoji4]

Jak się dzisiaj czujecie?

Justjestem jak Marceli, zdrowieje? Pakujesz się już na wyjazd?

Ja chodziłam prywatnie i sie zapisałam na 6.11 na NFZ zdrowia to z lekarzem się dogadałam że zrobimy za "darmolca" wszystkie badania to będzie 12-13tc
To juz tuz tuz :) no to co? Trzymam kciuki zeby wszystko dobrze poszlo i bez zlych wynikow sie obylo :)

Faktucznie zaczelam jesc na poczatek 5 posilkow i juz moj cukier rano spadl o 10 jednostek! No moze jak dojde do 6 bedzie rewelka i obejdzie sie bez insuliny :-)

reklama
Do góry