Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspolczuje Ci tego klucia.. mi czasami jak sie upra na lewa reke to tez szukaja i gmeraja... nie cierpie tego. Na szczescie w prawej rece mam jedna zylke ktora nigdy nie zawodziJa po badaniu krwi. 8 razy próbowali mi się wkluc. Jeszcze kłótnia z Emkiem i dziecko robiace aferę że on nie chce do przedszkola....
Po prostu piękny dzień :-(
Trzymam kciuki i pochwal sie pozniej:-)Ja już w Polsce po 7 godzinach jazdy nie było tak zle poza postojami co rusz na siku dziś pierwsza wizyta u lekarza wieczorem trzymajcie kciuki
Mi dopiero lekarz od 12tyg pozwolil brac zestaw witamin dla ciezarnych. Poki co folian i magnez(za bardzo mi oko drgalo) i duphaston.Witam nowe mamusie
Gratuluję bliźniaków
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy dla ciężarnych ?
Trzymaj się kochanaŻegnam się z Wami.