Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyprobowany preparat?Gooskaw siemie lniane, sliwki, i jest tez taki suplement diety dla kobiet w ciazy Zobacz załącznik 903916
jeśli mogę doradzić, to ważna jest też pozycja, mi zawsze pomagało gdy siadałam na kibelku oparta o ścianę/deskę, a pod nogi podkładałam jakieś wiadro, miskę.Mam takie zaparcie ostatnio ze dzis prawie zemdlalam jak probowalam skorzystac z toalety. Taki bol.... skret kiszek ze czarno przed oczami sie robilo i zimne poty...
Sprawdzone sposoby na zaparcia?
Wiem ze duzo blonnika ale mimo ze zajadam kapuste kiszona, orzechy i kefirki efektu brak:-(
Probowalam dzis w taki sposob z miską i efekt taki ze malo nie zemdlalam:-( moze sprobuje wyzej nogi nastepnym razem... jakkolwiek by to nie brzmialo bede probowac wszystkiego.jeśli mogę doradzić, to ważna jest też pozycja, mi zawsze pomagało gdy siadałam na kibelku oparta o ścianę/deskę, a pod nogi podkładałam jakieś wiadro, miskę.
Probowalam dzis w taki sposob z miską i efekt taki ze malo nie zemdlalam:-( moze sprobuje wyzej nogi nastepnym razem... jakkolwiek by to nie brzmialo bede probowac wszystkiego.
Dziekuję za rady