reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
A tam nawet to jest? [emoji15] nie wiem czy mozna ufac czemus bez atestow. Nie znajdzie tetna i niepotrzebnie bedziesz sie denerwowac.
Pewnie tak jak mowisz, aczkolwiek ja zawsze opieram sie na opiniach kupujacych i nigdy w ciemno nie biore:-) i jest jeden z opiniami fajnymi naszych polek. Wiadomo urzadzenie jak kazde inne moze szwankowac. Nie jest to ingerencja w cialo dlatego rozwazam opcje kupna wlasnie na aliexpress, inaczej bym sie bala.

Ja po badaniu krwi. 8 razy próbowali mi się wkluc. Jeszcze kłótnia z Emkiem i dziecko robiace aferę że on nie chce do przedszkola....

Po prostu piękny dzień :-(
Ja tez juz po badaniu, u mni3 pidobnie jak u ciebie nigdy sie nie moga wkuc, wiec dziaij zamiast robic to metoda prob i błędów jakas mądra pielegniatka od razu wkula mi sie w nadgarstek i od razu polecialo ale strasznie bolalo

Ja za swoj detektor dalam 15 czy 20 funtow i latwo znalazlam serduszko w poprzedniej ciazy juz w 10 tyg. Za tydzien tez sprobuje.
Ja sie zastanawiam czy nie kupic z aliexpress ten detektor bo jest polowe tanszy a opinie tez maja super....:-)
A ja kupilam uzywany. W aptece sa po ok 50€ ja dalam za swoj 20 € juz z wysylka. Ale musze dokupic żel.

reklama
Dziewczyny a czy te detektory są bezpieczne, czy można tak często badać, czy konsultowałyście to z lekarzem?

Ja dalej nie wiem, co ze mną będzie, od czasu jak mnie przyjęli nikt nie badał mnie,nie robił usg (tylko przy przyjęciu) pobrali mi krew,mocz takie podstawowe badania, dziś progesteron będą sprawdzać i czekamy.

Do góry