Aha, dziękiSun my mieszkamy za granica, wpisz sobie na allegro detektor tetna plodu i masz duzy wybor. Ja mam Angelsounds Ann kupila taki sam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha, dziękiSun my mieszkamy za granica, wpisz sobie na allegro detektor tetna plodu i masz duzy wybor. Ja mam Angelsounds Ann kupila taki sam.
Ja sie zastanawiam czy nie kupic z aliexpress ten detektor bo jest polowe tanszy a opinie tez maja super....:-)
Pewnie tak jak mowisz, aczkolwiek ja zawsze opieram sie na opiniach kupujacych i nigdy w ciemno nie biore:-) i jest jeden z opiniami fajnymi naszych polek. Wiadomo urzadzenie jak kazde inne moze szwankowac. Nie jest to ingerencja w cialo dlatego rozwazam opcje kupna wlasnie na aliexpress, inaczej bym sie bala.A tam nawet to jest? [emoji15] nie wiem czy mozna ufac czemus bez atestow. Nie znajdzie tetna i niepotrzebnie bedziesz sie denerwowac.
Ja tez juz po badaniu, u mni3 pidobnie jak u ciebie nigdy sie nie moga wkuc, wiec dziaij zamiast robic to metoda prob i błędów jakas mądra pielegniatka od razu wkula mi sie w nadgarstek i od razu polecialo ale strasznie bolaloJa po badaniu krwi. 8 razy próbowali mi się wkluc. Jeszcze kłótnia z Emkiem i dziecko robiace aferę że on nie chce do przedszkola....
Po prostu piękny dzień :-(
Mi lekarz kazal brac Prenatal uno zamiast zwyego kwasu foliowegoWitam nowe mamusie
Gratuluję bliźniaków
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy dla ciężarnych ?
Ja za swoj detektor dalam 15 czy 20 funtow i latwo znalazlam serduszko w poprzedniej ciazy juz w 10 tyg. Za tydzien tez sprobuje.
A ja kupilam uzywany. W aptece sa po ok 50€ ja dalam za swoj 20 € juz z wysylka. Ale musze dokupic żel.Ja sie zastanawiam czy nie kupic z aliexpress ten detektor bo jest polowe tanszy a opinie tez maja super....:-)