zniewolona
Fanka BB :)
Chyba ze masz do tego predyspozycje, ja mam 31 ale ze wzgledu na poprzednie poronienia bd miala prenatalne na nfzTak myślałam. Dziękuję :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba ze masz do tego predyspozycje, ja mam 31 ale ze wzgledu na poprzednie poronienia bd miala prenatalne na nfzTak myślałam. Dziękuję :-)
A właśnie jedna dziewczyna z zamkniętego mi pisała, że wyczuwa. Właśnie nie wiem jak to jest dokładnie, ale już się tak nie martwię. Jak zmywak naczynia przy zlewie (nie zmywarka) to mam takie momenty, że ucisne w miejscu macicy i odczuwam dyskomfort. Wiem, że ona tam rośnie razem z maluszkiem.Ann 51 chf, kup sobie, naprawde jest super, wiadomo, to tylko tętno, nie powie Ci czy dziecko jest zdrowe, ale to tetno jest najważniejsze i jak mozesz posluchac, to od razu sie uspokajasz [emoji4]
PS mialam wlasnie Ci pisac, ze jest tak nisko, ze nie ma szans zeby wyczuc powiekszona macice jeszcze.
To masz gorzej bo ja nie wymiotuje w ciąży. Każda z moich ciąż to było jedno pojedyńcze spotkanie z kibelkiem.Ja otwierając lodówkę w 80% przypadków biegnę do łazienki ; (
Dzisiaj P zrobił znowu kolacje z nadzieją ze coś zjem bo mówi ze strasznie zmizernialam i chodzę jak cień i zakończyło się to jak zawsze.; (
Trzymaj się ! Jesteśmy z Tobą.Jestem w szpitalu. Trzymajcie kciuki
Justyna a który jest lepszy ten normalny czy mini też okej? One się różnią tylko tym, że mogę jednocześnie słuchać z druga osoba?
Justyna a który ty masz?
Nie wiem czy jest pewna, nie chce tu tak pisać bo jest tu z nami tylko rzadko pisze. Ale na pewno jak wpadnie to sama nam napiszę swoje spostrzeżenia [emoji4]