G
gosc19
Gość
no wlasnie...Niestety pracodawcy w takich sytuacjach nie patrza na nas przychylnie. Jedynie 'pozniej mozesz sie starac na nowo o powrot'
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie...Niestety pracodawcy w takich sytuacjach nie patrza na nas przychylnie. Jedynie 'pozniej mozesz sie starac na nowo o powrot'
Ja mam taki komfort ze umowe mam do grudnia 2020. Jak bylam w ciazy w maju i powiedzialam dosatalam dodatkowe przerwy zakaz dzwigania itd wiec moja firma pod tym wzgledem powinna byc ok boje sie raczej reakcji przelozonej typu "ze tez sobie okres przedswiateczny wybralam " bo bd musieli szukac zastepstwano ja mam stres bo jednak bym chciala zostac w tej pracy
no mnie ostatnio zagadali ze na co mam czekac z dzieckiem, ale gadanie a praca to wiesz...Ja mam taki komfort ze umowe mam do grudnia 2020. Jak bylam w ciazy w maju i powiedzialam dosatalam dodatkowe przerwy zakaz dzwigania itd wiec moja firma pod tym wzgledem powinna byc ok boje sie raczej reakcji przelozonej typu "ze tez sobie okres przedswiateczny wybralam " bo bd musieli szukac zastepstwa
Współczuje@Migdalove trzymam kciuki aby wszystko dobrze się skończyło :-*
@made mój syn też zaczął przedszkole, nigdy nie chorował A teraz wiecznie coś.
Ja od niego grypą zoladkowa się zarazilam (on i córka szczepieni na rota więc jedna brzydka kupa i koniec )
A ja myślałam wczoraj że zejde.... makabra jakaś . Mam nadzieję że fasolka się twardo trzyma
ja tez mialam jechac w gory ale sobie odpuszczam bo na miejscu pasazera mi nie dobrze i to w sumie odkrylam jako pierwszy objaw bo bylo to zanim zrobilam test robie w miesiacu sporo km a tu taka niespodzianka ale tylko na miejscu pasazera powodzenia oby bez mdlosci przebiegla ci trasa !!!mnie dzis czeka 2 godz w aucie. zyczcie mi powodzenia
my jedziemy do rodziców <3 poinformować ichja tez mialam jechac w gory ale sobie odpuszczam bo na miejscu pasazera mi nie dobrze i to w sumie odkrylam jako pierwszy objaw bo bylo to zanim zrobilam test robie w miesiacu sporo km a tu taka niespodzianka ale tylko na miejscu pasazera powodzenia oby bez mdlosci przebiegla ci trasa !!!
Powodzenia Na pewno się uciesząmy jedziemy do rodziców <3 poinformować ich
i skrzycza że tak im ściemniamPowodzenia Na pewno się ucieszą