reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Byłam we wtorek i ciąża potwierdzona :)
Następna wizyta 19.10. właśnie po tej wizycie planuję oznajmić tą wiadomość w pracy ;)
ooo to 3 dni pozniej niz ja :) ja tez powiedzialam tylko mamie ale nie kazalam jej sie nastawiac jeszcze ale dobrze jak sie ma mame przyjaciolke i mnie uspokoila tez z tymi plamieniami mowila ze jak byla w ciazy z moim starszym bratem to tez tak miala. wiec ciesze sie ze moge z nia pogadac :) oprocz niej i mojego P. nikt nie wiem az do usg :)

reklama
Jakbym mogla to tez bym nie mowila jeszcze ale moja praca sie wiąże z ciaglym staniem wchodzeniem na drabinę i dźwigniem (praca w ksiegarni) wiec wole tego nie robic
No to w ogóle nie ma na co czekać. W takiej sytuacji też bym od razu powiedziała :)
Ja raczej siedzę przed komputerem, chociaż wczoraj wróciłam z delegacji i musiałam się nagłówkowa jak tłumaczyć abstynencję alkoholową :zawstydzona/y:

Ja pracowalam w rossmannie prawie 6 lat. Najpierw zwlekali z umowa na czas nieokreslony a teraz kiedy miesiac przed sie dowiedzialam i powiedzialam to mi podziekowali:-/ aczkolwiek trudno. Do porodu musza przedluzyc to cos sie odlozy na wyprawke :-)

Ja pracowalam w rossmannie prawie 6 lat. Najpierw zwlekali z umowa na czas nieokreslony a teraz kiedy miesiac przed sie dowiedzialam i powiedzialam to mi podziekowali:-/ aczkolwiek trudno. Do porodu musza przedluzyc to cos sie odlozy na wyprawke :-)
no wlasnie... ja mam umowe do kwietnia :( i sie boje co dalej

O kurczę ale chamówę odwalili :wściekła/y:

reklama
Do góry