reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ooo to kolejny objaw ciąży u mnie o którym zapomniałam. W tamten weekend pomalowalam dziecia pokój a przedwczoraj moja Marika do mnie mówi ze chyba powinnam pracowac gdzieś gdzie będę malowala a ja się popłakałam mina mojej 8 latki bezcenna.

Ja pracuje w sklepie w szpitalu. Moim marzeniem jest pracować do lutego ale co z tego wyjdzie to nie wiem.

Chyba tylko ja nie byłam jeszcze u lekarza potwierdzić ciąże. Ale zrobiłam betę. Powinnam za jakąś godzinkę mieć wyniki.
Ja też nie byłam jeszcze :)

reklama
cos ze mna jest nie tak wlasnie zjadlam caly talerz zupy jarzynowej roladke wieprzowa surowke i ziemniaczki i nawet mnie nie zemdlilo hahhaha w ogole nie mam mdlosci tylko rano mam troche scisniety zoladek ze tylko jogurt moge zjesc... jem poki moge bo pozniej to roznie bywa hahha

Co do objawów, to ja mam strasznie mega wrażliwe piersi. Niestety każde karmienie starszaka to dla mnie katorga :( poza tym, to od czasu do czasu mi nie dobrze, ale tak tylko mdli, ani na smaki ani na zapachy nie jestem wyczulona, płaczliwa szczególnie nie jestem, więc jedynie te piersi strasznie mi doskwierają :(

A dziewczyny czy zawroty glowy sa normalne? Mam duze i chwilowe helikoptery jak wstaje z lozka i tak sie zastanawiam czy to normalne...

reklama
Do góry