reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja już po. Na usg widać zarodek, słyszałam serduszko, wg usg to 6t1d, czyli prawie tak jak wynika z om, lekarz mówi,że to jeszcze wcześnie i że będą mnie tu trzymać jeszcze parę dni,żeby się upewnić, że wszystko ok.

Ja to zaczęłam się zastanawiać czy on aby na pewno zrobił mi dokładnie to usg, tym bardziej ze wczoraj miał tyle pacjentek, ze mnie już przyjmował „po godzinach”. Jestem już po becie, wyniki będą jutro od 13, ale lekarz jest jutro tylko do 10:30 wiec się do niego nie załapie, i mam przyjść we wtorek.

Ja to zaczęłam się zastanawiać czy on aby na pewno zrobił mi dokładnie to usg, tym bardziej ze wczoraj miał tyle pacjentek, ze mnie już przyjmował „po godzinach”. Jestem już po becie, wyniki będą jutro od 13, ale lekarz jest jutro tylko do 10:30 wiec się do niego nie załapie, i mam przyjść we wtorek.
Kurcze to długo musisz czekać na wyniki. Mój ginekolog na szczęście ma podpisaną umowę z tym laboratorium gdzie chodzę na prywatne pobrania to wyniki mam tego samego dnia w internecie.

Dziewczyny przed 30-tką,ale potraficie zdołować człowieka z tym wiekiem...mi zaraz w październiku stuknie 31 i czuję się przy was jak dinozaur:/ Ale o dziecko walczę od 5 lat, więc to nie jest tak, że macierzyństwo po 30 było moim planem.
Niezależnie od wieku, mam nadzieję że wszystkie przyszłe mamy tu zgromadzone dotrwają szczęśliwie do wiosny.

reklama
Sunmaggy cudnie ze uslyszalas serduszko [emoji173]️

Migdalove ja mam taki metaliczny posmak w ustach, w pierwszej ciazy mialam to samo, ble.

Ann ja jestem dwa lata mlodsza od Ciebie [emoji4]
Ja bym chciala tylko zeby ktos nam pomogl jak pojdziemy rodzic, pozniej juz wolalabym byc sama i robic wszystko po swojemu. Moja mama np jest z tych co wszystko wiedza lepiej, dieta matki karmiacej, roszerzanie diety po 4 msc itd.

Do góry