dziupla
Fanka BB :)
Ja na trzecią już nie poszłamHej wam! Dzisiaj wg OM zaczęłam 5tc. Zastanawiam się czy jutro iść na trzecią betę czy nie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na trzecią już nie poszłamHej wam! Dzisiaj wg OM zaczęłam 5tc. Zastanawiam się czy jutro iść na trzecią betę czy nie...
Trzymamy kciuki i czekamy na informację [emoji8]Dziewczyny mnie zaraz biorą na usg, tak się boję, zaraz oszaleję z nerwów
Pewnie, że przetrwam. Oby tylko gazy się nie nasilały [emoji23]Gosia u Ciebie pew ie dopiero objawy się zacznal nasilac. Ale może też nie będą tawie dokuczliwe. Jednak wszystko się przetrwa dla maleństwa, nie? [emoji4]
Ja nie czuje się stara. Tym bardziej, że będę miała 3 dziecko, gdzie moja siostra starsza o kilka lat urodziła 3mce temu pierwsze. Ale po 30 jiz dzieci bym swiadomie nie chciala.Boże nie wiedziałam, że w naszym wieku łapiemy się na te "starsze" [emoji24][emoji12]
I nie macie prawa czuć się staro! Wiek to tylko liczby.Ja nie czuje się stara. Tym bardziej, że będę miała 3 dziecko, gdzie moja siostra starsza o kilka lat urodziła 3mce temu pierwsze. Ale po 30 jiz dzieci bym swiadomie nie chciala.
Kurcze to długo musisz czekać na wyniki. Mój ginekolog na szczęście ma podpisaną umowę z tym laboratorium gdzie chodzę na prywatne pobrania to wyniki mam tego samego dnia w internecie.Ja to zaczęłam się zastanawiać czy on aby na pewno zrobił mi dokładnie to usg, tym bardziej ze wczoraj miał tyle pacjentek, ze mnie już przyjmował „po godzinach”. Jestem już po becie, wyniki będą jutro od 13, ale lekarz jest jutro tylko do 10:30 wiec się do niego nie załapie, i mam przyjść we wtorek.