1
174974
Gość
Ale ja dzisiaj głodna cały dzień chodzę, ciągle bym coś jadła. [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moja mala ostatnio miala w nocy goraczke to tez wstawala duzo razy kilka dni dobrze bylo a dzis patrze katar [emoji30] znowu spania nie bedzie w nocy a tak przesypia czasem cale noce a czasem raz sie budziJa się z początku przed tym broniłam bardzo i zarywalam nocki. W końcu że zmęczenia brałam go do nas, bo na śpiocha tylko podaje pierś i spiny dalej. Tym sposobem jesteśmy wszyscy bardziej wspani a teraz już tak się przyzwyczaiłam, że śpi z nami, że chyba by mi serce pękło jakby miał dość sam w łóżeczku no i ostatnio (odpukać) śpi trochę lepiej. Może jak nas czuje to łatwiej zasypia? Nie wiem. Widocznie potrzebuje bliskości były noce że budził się po 10 razy, ostatnio tylko 2
Ale ja dzisiaj głodna cały dzień chodzę, ciągle bym coś jadła. [emoji23]
O spaniu to ja już nic nie mówię. [emoji23] Jak zamykam oczy to czuję że na momencie bym zasnęła. Plus jeszcze non stop chce mi się siusiu. [emoji23]Mam tak samo, jeszcze na zmianę ze spaniem [emoji28]