reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja się z początku przed tym broniłam bardzo i zarywalam nocki. W końcu że zmęczenia brałam go do nas, bo na śpiocha tylko podaje pierś i spiny dalej. Tym sposobem jesteśmy wszyscy bardziej wspani :) a teraz już tak się przyzwyczaiłam, że śpi z nami, że chyba by mi serce pękło jakby miał dość sam w łóżeczku :D no i ostatnio (odpukać) śpi trochę lepiej. Może jak nas czuje to łatwiej zasypia? Nie wiem. Widocznie potrzebuje bliskości :)były noce że budził się po 10 razy, ostatnio tylko 2
To moja mala ostatnio miala w nocy goraczke to tez wstawala duzo razy kilka dni dobrze bylo a dzis patrze katar [emoji30] znowu spania nie bedzie w nocy a tak przesypia czasem cale noce a czasem raz sie budzi

Justyna jest bo moja mama jest od tego roku na emeryturze. Jak urodził si Nikodem to nikt nie mógł przyjechać. Ale trudna decyzja, bo ostatnie wspólne wakacje pokazały nam, że mamy problemy z dogadaniem się. My i moja mama. Zobaczymy.

Nikooś mi się wydaje, że dni płodne mogą się przesunąć. Ale raczej nie o kilka tygodni.

Ja w wieku 20 lat nie mialam instynktu macierzynsiekiego, o ile dobrze pamiętam to jak skończyłam 23 to już mi się mega włączył. Urodziłam 24 i 26 lat teraz mam 28 lat i rocznik 90 [emoji6]

Ann to tak jak ja z moimi rodzicami. U nas na razie stanelo na tym ze tesciowa chce przyjechac nam pomoc. Ale tak naprawde to sie okaze w kwietniu; nie nastawiam sie.
Ja w wieku 20 lat tez nie chcialam miec dzieci jeszcze, kilka lat pozniej to przyszlo tak nagle, poczulam ze to czas i nie dalo sie juz tego instynktu uciszyc [emoji5]

Dzień dobry dziewczyny [emoji6] Ja już po wizycie, na ten moment ciąży wszystko dobrze. Maleństwo ma aż 1cm [emoji16] Dziś zaczynam 7 tydzień. Plamienie ustało 2 dni po rozpoczęciu przyjmowania duphastonu. Gin kazał zejść do dawki 2x1 i dokończyć opakowanie. Następna wizyta za 2 tygodnie. Wszystkim Wam życzę dobrych wieści z wizyt, tym które na to czekają to dwóch kreseczek na testach i wszystkiego dobrego [emoji4] Będę się tak nieśmiało udzielać tak do końca 1 trymestru, później może stres będzie troszkę mniejszy. Podczytuje Was regularnie i wszystkim kibicuję [emoji4]

reklama
Do góry