reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja bym chetnie poprosila tesciowa o przyjazd. Ona jest taka, że zaopiekuję się dziec mi, ale się w nic nienwtraca. Tylko, że pna rzadko podrozuje. Maja gospodarke w Polsce. Myślę że trochę taka wymówka, ale właśnie dlatego że ona sama nie chce podróżować. Już sobie wyobrażam co by było jakbym teściowa poprosiła o przyjazd, a nie mamę.
To miałaś tak jak ja z tym instynktem, a jak i ty jesteś rocznik?

Juustiik2607 gratulacje!

@sunmaggy trzymam kciuki!

Gosia u Ciebie pew ie dopiero objawy się zacznal nasilac. Ale może też nie będą tawie dokuczliwe. Jednak wszystko się przetrwa dla maleństwa, nie? [emoji4]

To moja mala ostatnio miala w nocy goraczke to tez wstawala duzo razy kilka dni dobrze bylo a dzis patrze katar [emoji30] znowu spania nie bedzie w nocy a tak przesypia czasem cale noce a czasem raz sie budzi
O boszszszsz zazdraszczam :D wczoraj pochwaliłam łobuza że lepiej śpi, to dzisiaj zafundował nam imprezkę. Od 23 do 2 nie spał [emoji55][emoji379]

reklama
Dzień dobry dziewczyny [emoji6] Ja już po wizycie, na ten moment ciąży wszystko dobrze. Maleństwo ma aż 1cm [emoji16] Dziś zaczynam 7 tydzień. Plamienie ustało 2 dni po rozpoczęciu przyjmowania duphastonu. Gin kazał zejść do dawki 2x1 i dokończyć opakowanie. Następna wizyta za 2 tygodnie. Wszystkim Wam życzę dobrych wieści z wizyt, tym które na to czekają to dwóch kreseczek na testach i wszystkiego dobrego [emoji4] Będę się tak nieśmiało udzielać tak do końca 1 trymestru, później może stres będzie troszkę mniejszy. Podczytuje Was regularnie i wszystkim kibicuję [emoji4]
Gratulacje [emoji7] ja już też chce wizytę [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Do góry