1
174974
Gość
Będzie dobrze! [emoji813] Trzymam kciuki.Dziewczyny mnie zaraz biorą na usg, tak się boję, zaraz oszaleję z nerwów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze! [emoji813] Trzymam kciuki.Dziewczyny mnie zaraz biorą na usg, tak się boję, zaraz oszaleję z nerwów
dziękujęBędzie dobrze! [emoji813] Trzymam kciuki.
O boszszszsz zazdraszczam wczoraj pochwaliłam łobuza że lepiej śpi, to dzisiaj zafundował nam imprezkę. Od 23 do 2 nie spał [emoji55][emoji379]To moja mala ostatnio miala w nocy goraczke to tez wstawala duzo razy kilka dni dobrze bylo a dzis patrze katar [emoji30] znowu spania nie bedzie w nocy a tak przesypia czasem cale noce a czasem raz sie budzi
Boże nie wiedziałam, że w naszym wieku łapiemy się na te "starsze" [emoji24][emoji12]Same młode tu dziewczyny [emoji4] ja mam 27 jak wynika z nicka.
Gratulacje [emoji7] ja już też chce wizytę [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]Dzień dobry dziewczyny [emoji6] Ja już po wizycie, na ten moment ciąży wszystko dobrze. Maleństwo ma aż 1cm [emoji16] Dziś zaczynam 7 tydzień. Plamienie ustało 2 dni po rozpoczęciu przyjmowania duphastonu. Gin kazał zejść do dawki 2x1 i dokończyć opakowanie. Następna wizyta za 2 tygodnie. Wszystkim Wam życzę dobrych wieści z wizyt, tym które na to czekają to dwóch kreseczek na testach i wszystkiego dobrego [emoji4] Będę się tak nieśmiało udzielać tak do końca 1 trymestru, później może stres będzie troszkę mniejszy. Podczytuje Was regularnie i wszystkim kibicuję [emoji4]