reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja bym chetnie poprosila tesciowa o przyjazd. Ona jest taka, że zaopiekuję się dziec mi, ale się w nic nienwtraca. Tylko, że pna rzadko podrozuje. Maja gospodarke w Polsce. Myślę że trochę taka wymówka, ale właśnie dlatego że ona sama nie chce podróżować. Już sobie wyobrażam co by było jakbym teściowa poprosiła o przyjazd, a nie mamę.
To miałaś tak jak ja z tym instynktem, a jak i ty jesteś rocznik?

Juustiik2607 gratulacje!

@sunmaggy trzymam kciuki!

Gosia u Ciebie pew ie dopiero objawy się zacznal nasilac. Ale może też nie będą tawie dokuczliwe. Jednak wszystko się przetrwa dla maleństwa, nie? [emoji4]

To moja mala ostatnio miala w nocy goraczke to tez wstawala duzo razy kilka dni dobrze bylo a dzis patrze katar [emoji30] znowu spania nie bedzie w nocy a tak przesypia czasem cale noce a czasem raz sie budzi
O boszszszsz zazdraszczam :D wczoraj pochwaliłam łobuza że lepiej śpi, to dzisiaj zafundował nam imprezkę. Od 23 do 2 nie spał [emoji55][emoji379]

reklama
Dzień dobry dziewczyny [emoji6] Ja już po wizycie, na ten moment ciąży wszystko dobrze. Maleństwo ma aż 1cm [emoji16] Dziś zaczynam 7 tydzień. Plamienie ustało 2 dni po rozpoczęciu przyjmowania duphastonu. Gin kazał zejść do dawki 2x1 i dokończyć opakowanie. Następna wizyta za 2 tygodnie. Wszystkim Wam życzę dobrych wieści z wizyt, tym które na to czekają to dwóch kreseczek na testach i wszystkiego dobrego [emoji4] Będę się tak nieśmiało udzielać tak do końca 1 trymestru, później może stres będzie troszkę mniejszy. Podczytuje Was regularnie i wszystkim kibicuję [emoji4]
Gratulacje [emoji7] ja już też chce wizytę [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Do góry