reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@elwira1234 ja w ciazy z corka powiedzialam w 14 tc a teraz chyba jeszcze pozniej powiem jak da rade :)
@Migdalove ładny przyrost bedzie dobrze :)

Mam pytanie do mam bliznikow czy u was w rodzinie juz byly blizniaki ?? :)

Moja corka ma dopiero 5,5 miesiaca wiec za predko nie pojdzie do swojego pokoju ale spi sama w lozeczku od narodzin :)

@patula86 ja tez nie moge uwierzyc :)
Ale ja do lekarza mam 28.09 jak narazie nie czuje sie dalej ciazowo boje sie ze to zle wrozy [emoji850]
Nie ciesz się zbyt prędko :D mój spał do 8 miesiąca sam w łóżeczku, a jak zaczął raczkować tak zaczęły się problemy ze spaniem. Teraz śpi sam od 20 do 22-23, a później jak już też się kładziemy to nie da się odłożyć do łóżeczka :D

reklama
Dziewczyny, jestem przerażona, może wy mnie jakoś pocieszycie. Wracam właśnie z wizyty, powinien to być 8t3d wg ostatniej miesiączki, ale lekarz zrobił mi usg dopochwowe i stwierdził, ze ewidentne jest pęcherzyk ciazowy, ale nie odpowiada 8 tygodniowi. Dostałam skierowanie na betę i jutro robie, w piątek mam przyjść z wynikiem, powiedział ze jak na razie mam się nie przejmować, ale rycze jak bóbr. A od niego jedynie co usłyszałam to, ze może to być wczesna ciąża. Myślicie, ze przez wyjazd na drugi koniec polski mogły mi się tak przestawić dni płodne? Czy to można jakoś wytłumaczyć? To moja pierwsza ciąża .. :c
Spokojnie pewnie wszystko jest ok. Jak mówisz, że miałaś wyjazd, to prawdopodobnie przestawiła Ci się owulacja. Nie denerwuj się [emoji9] szkoda, że dał Ci skierowanie na jedną betę, mógł na dwie żeby zobaczyć, czy ładnie rośnie :) albo zrób sobie sama prywatnie w sobotę i będziesz wiedzieć, czy jest ok :)

Nie ciesz się zbyt prędko :D mój spał do 8 miesiąca sam w łóżeczku, a jak zaczął raczkować tak zaczęły się problemy ze spaniem. Teraz śpi sam od 20 do 22-23, a później jak już też się kładziemy to nie da się odłożyć do łóżeczka :D
Oj nie strasz mam nadzieje ze niee [emoji23] zachce do nas

Oj nie strasz mam nadzieje ze niee [emoji23] zachce do nas
Ja się z początku przed tym broniłam bardzo i zarywalam nocki. W końcu że zmęczenia brałam go do nas, bo na śpiocha tylko podaje pierś i spiny dalej. Tym sposobem jesteśmy wszyscy bardziej wspani :) a teraz już tak się przyzwyczaiłam, że śpi z nami, że chyba by mi serce pękło jakby miał dość sam w łóżeczku :D no i ostatnio (odpukać) śpi trochę lepiej. Może jak nas czuje to łatwiej zasypia? Nie wiem. Widocznie potrzebuje bliskości :)były noce że budził się po 10 razy, ostatnio tylko 2

reklama
Do góry