reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Ann trzymam kciuki i daj szybko znac po [emoji4]
Tak, jechalismy na noc, mielismy popoludniu jechac, ale tak nam sie nie chcialo [emoji19] z kazdym dniem mdli mnie coraz bardziej, az boje sie jesc cokolwiek. A w aucie mnie bujalo, to byl koszmar, wiesz, ja mam nadkwasowosc, to poteguje te mdlosci i nic nic nie pomaga.
Rodzina meza baaaardzo sie ucieszyla, byl ogromny szal, powiedzielismy przy obiedzie na ktorym byli rodzice i jego rodzeństwo, juz sie kazdy zapowiedzial, ze nas odwiedzi [emoji4] Natomiast ze swoja rodzina mam znikomy kontakt, do tego sa przeciwni emigracji, bo to patrioci ponad wszystko, wiec przyjeli wiadomość ale u nich pierwsza mysl- „to nie urodzi sie w Pl?!” No nie... ale juz dawno przestalam sie przejmowac. Jak sie juz przekonalam z buraka orchidei nie zrobie, wiec nawet im nie mowie, jak tu wyglada zycie. Jestem juz ponad tym wszystkim, spokojna w srodku.
A wy powiedzieliscie?

Patula bardzo mi przykro [emoji26]

Ania chcesz troche mdlosci? Oddam Ci z chcecia [emoji4]

Anieok ja sie wlasnie zastanawiam jak ja dam rade odstawic malego do przedszkola z niemowlakiem [emoji15] Na pewno bedzie wszystko dobrze [emoji4]

reklama
tak to wygladalo w niedziele

Załączniki

• 20180916_092953.jpg
    20180916_092953.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 107
Patula bardzo mi przykro wiem przez co przechodzisz
Ania199 te plamienia duże?
Ja wczoraj wieczorem mialam taki sluz lekko beązowy takie niteczki jakby i juz sie boje ze po raz kolejny nic nie bedzie z tej ciąży. Jutro o 11.30 mam wizyte u lekarza juz bym chciala miec za to za sobą.

Ja nie mam zadnych objawow procz zmeczenia i troche mnie to martwi :/
Rossiczka my mamy dzieci z tego samego miesiaca i roku ;-) moja za 3dni konczy 10mcy
Moja dzisiaj 9 miesięcy :-)
Moja grudniowa, a Twoja listopadowa, ale różnica niewielka :-)
Ja bym się cieszyła gdybym nie miała objawów ;-) chociażpierwszaciążę ciążę przeszłam jak czołg, to mąż mało pomagał. Teraz jest inaczej i miłe to uczucie ;-)
Mój pojutrze 11 miesięcy :D

Witajcie dziewczyny, przeczytałam forum od początku, serdecznie gratuluję wszystkim, które oczekują maleństwa, bardzo chciałabym tu dołączyć i zostać do maja, ale moja sytuacja jest trudna i mocno skomplikowana. Nie powinnam chyba Was zamęczać moją historią, która nie napawa optymizmem, na razie jestem w zawieszeniu, ale trzymajcie proszę kciuki.

Witajcie dziewczyny, przeczytałam forum od początku, serdecznie gratuluję wszystkim, które oczekują maleństwa, bardzo chciałabym tu dołączyć i zostać do maja, ale moja sytuacja jest trudna i mocno skomplikowana. Nie powinnam chyba Was zamęczać moją historią, która nie napawa optymizmem, na razie jestem w zawieszeniu, ale trzymajcie proszę kciuki.
Kciuki zaciśnięte, a jeśli chcesz się wygadać. Po to jesteśmy :)

Just i reszta mam Maluchów. Ja wam polecam z całego serca chusty od początku:) moja najmłodsza córka urodziła się w październiku. Starsza miała wtedy 15miesiecy i do przedszkola syna zaprowadzałam wlasnie z noworodkiem w chuście, starsza w wózku. Mialam podwojny wózek ktory tez zreszta polecam ale po schodkach mi było ciężko a Młoda nie lubiła jeździć w gondoli więc chusta była u nas wybawieniem. Do tej pory wlasnie do przedszkola i szkoly chodzi u mnie na plecach w nosidle bo nie chce mi sie za nia latac po szkole miedzy dzieciakami zanim Pani sprowadzi mlodego to raz, a dwa ze idąc z wozkiem w szkole mamy mase schodow i wygodniej mi ja nosić.

reklama
Cześć dziewczyny! Melduję się po wizycie...jednak na razie jest dobrze! Według opisu 5 tydz.,zarodek ma 2,8 mm i widziałam już serduszko, pierwszy raz w życiu, przy innych ciążach nie miałam tyle szczęścia. Krwiak jeszcze jest,ale się zmniejsza, mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Także mogę na razie odetchnąć troszkę, kolejna wizyta za tydzień

Do góry