reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Mam wyniki. :) 26dc. :) Nie mam pojęcia kiedy dokładnie mogła być owulka, bo wszystko na luziku. :) Teraz oby przyrost był w porządku. :)

upload_2018-9-17_15-56-59.png

Załączniki

• upload_2018-9-17_15-56-59.png
    upload_2018-9-17_15-56-59.png
    22,8 KB · Wyświetleń: 478
reklama
@Incinta powodzenia na wizycie, daj znać po na wątku [emoji173]

@Cer o której masz to usg? Będę o tobie myślała. Nie stresuj się na zapas. Każda ciąża bywa inna. Uwierz w to, że donosisz to dziecko [emoji173]

@Migdalove nie mogło być inaczej, witaj oficjalnie wśród Majówek [emoji173]

Cer masz rowniez moje kciuki, dotrwany do maja kochana! [emoji4]

Ja mam wrazenie ze “im dalej w las” to moje mdlosci sa coraz gorsze. Jestem tak wymeczona, malo jem, bo wszystko mi wraca ta sama droga co przyjelam. Pierwsza ciaza byla laskawsza.

Hej dziewczyny :) podglądam was już chwilę z ukrycia bo czekałam na serduszko i dziś się pokazało więc oficjalnie dołączam :)) wg OM 7+0, ale mam wrażenie że owu była później i ciąża będzie jakoś tydzień młodsza. Gratuluję wszystkim przyszłym mamom i mam nadzieję że będzie tu wiało nudą aż do maja :)

reklama
Do góry