reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Super ja w 14 dpo miałam 22 wynik. Ale też owulacja mniej wiecej, nie mierzyłam temperatury więc mogla być później.

reklama
Ja od 2 dni mam poranne mdlosci, a dzisiaj doszla mi wrażliwość na zapachy. Na kolacje zjadlam chipsy, bo mialam straszna ochotę [emoji852] z resztą w 1 ciąży tez tak bylo.

@Zmijka25 hej witaj na majówkach i gratuluję małego serduszka pod sercem [emoji7]
@justjestem ja podróż k8lka dni temu zniosła całkiem fajnie, ale miałam te podroze podzielone najdłuższy odcinek od granicy jechaliśmy 6,5h, wy nocą pojechaliście? Jak rodzina zareagowała na ciążę?

Witajcie dziewczyny, ja zaraz wychodzę z domu na wizytę. Zobaczę mojego okruszka, oby było dobrze [emoji5]

Hej dziewczyny a ja sie zegnam. U mnie puste jajo.Jutro zabieg. W sumie to juz moj 3 zabieg. Na szczescie mam jedynego synusia. Zycze wszystkim powodzenia.

@Ann_ napewno bedzie wszystko dobrze :)!
@patula86 trzmaj sie :* wiem co czujesz przechodzilam to samo

Witam dziewczyny dlugo sie nie odzywalam bo nie wiem co to bedzie ostatnio dostalam lekkiego plamienia ale juz jest ok :) do lekarza mam 28.09
I dalej sie nie czuje ciazowo wogle nie mam mdlosci ani nic, w pierwszej ciazy tez sie nie czulam ciazowo wiec narazie siedze cicho :)

Za wszystkie wizytujace i testujace trzymam kciuki [emoji110]

reklama
Ann kciuki za wizytę :*

Patula przykro mi :( trzymaj się.

Ja odstawiłam dzieci. Wypiłam kawke i trochę mnie mdli. Ide z Młoda na spacer.

Zawsze jak odstawiam dzieci idziemy we 4 Młoda mam w nosidle na plecach i starszaki za rece mnie trzymają. I dzisiaj tak idziemy i śmieje się idzie matka z 4 dzieci. A Synsiu patrzy na mnie: Mamooo masz dzidziusia w brzuchu?? Zaczęłam się śmiać i mu mówię że Zosia trzyma lalke to wygląda jakby miała dzidziusia :) ale chciałabym żeby już minęły te tygodnie żebym mogła im powiedzieć.

Ostatnia edycja:
Do góry