reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@Cer no i dobrze, że wzięłaś zwolnienie. Ja w pierwszej ciąży już z końcem pierwszego trymestru poszłam bo miałam pracę częściowo fizyczną, a ciążę miałam zupełnie zdrowa. Ja patrzę zawsze na zdrowie dziecka.

@agrest6966 to pierwsza twoja ciąża? Czy już tak miałaś? Takie wymiarowanie musi uprzykrzac ten czas oczekiwania. Dużo sił.
To moja druga ciąża. W poprzedniej było podobnie, ale nie aż tak dramatycznie jak teraz.

Jest ciut lepiej. Już nie wymiotuje i nawet pół bułki z masłem zjadłam :D

reklama
Ależ się w nocy wystraszyłam...miałam znowu plamienie,nadal nie jakieś duże,tyle że tym razem wydzielina była ciemna,brunatna. Do tego trochę zaczął boleć mnie brzuch,wzięłam nospe i zapakowałam się do łóżka z najgorszymi myślami że zaraz zacznie się krwawienie i wyląduje w szpitalu. Ale wszystko ustało,tylko z nerwów pół nocy nie spałam. Dziś już grzecznie leżę w łóżku,nigdzie się nie ruszam.

To moja druga ciąża. W poprzedniej było podobnie, ale nie aż tak dramatycznie jak teraz.

Jest ciut lepiej. Już nie wymiotuje i nawet pół bułki z masłem zjadłam :D
Dobrze słyszeć [emoji4]
Ależ się w nocy wystraszyłam...miałam znowu plamienie,nadal nie jakieś duże,tyle że tym razem wydzielina była ciemna,brunatna. Do tego trochę zaczął boleć mnie brzuch,wzięłam nospe i zapakowałam się do łóżka z najgorszymi myślami że zaraz zacznie się krwawienie i wyląduje w szpitalu. Ale wszystko ustało,tylko z nerwów pół nocy nie spałam. Dziś już grzecznie leżę w łóżku,nigdzie się nie ruszam.
Ojej, a nadal Cię lekarz twój? Wiadomo skąd mogą być te plamienia?

Cześć dziewczyny,

Pragnę dołączyć do grupy Majóweczek :)
Spodziewany termin poródu (edycja i poprawka z 11.10.2019. na: ) 11.05.2019r.
To będzie moje drugie dziecko.

pozdrawiam serdecznie :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,

Pragnę dołączyć do grupy Majóweczek :)
Spodziewany termin poródu 11.10.2019.
To będzie moje drugie dziecko.

pozdrawiam serdecznie :)
Witaj gratulacje! Zapraszamy, ale termin to chyba coś pomyliłaś pisząc [emoji6]

No masakra jak mi się chce spać, ciągle popołudniami bym spała. Ale przezyje to bo to donry znak.

Witam wszystkie nowe Majówki :) chciałabym bardzo z Wami zostać ale testuje dopiero za ok. tydzień. Zobaczymy co z tego będzie. Jak się czujecie?

reklama
Do góry