reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Dzień dobry Majóweczki [emoji846]
Jak nastroje i spomopoczucia. Kiedy jakieś wizyty? Jutro @justjestem i hyba Justyna ma najwczesniejszy termin bo Natalia odeszła na kwietniowki.
Przepraszam jeszcze @Smile4u kiedy wizytujesz?

Ann i ja jutro mam wizytę u doktorka. Druga, kontrolna. Podejrzewalismy infekcje pecherza, na szczescie posiew jałowy wyszedl ❤ jak się cieszę. Dzidziusia tez na pewno podejrzymy. Mam nadzieje, ze bedziewszystko ok :)
A Ty kiedy na wizyte?:)

Dzień dobry :)
Ja mam zaplanowane 2 wizyty: wtorek 16:40 (w pracy od niedawna mamy prywatna opiekę wiec idę wypróbować lekarza), obawiam się że bez usg i środa 18:40 z NFZ do mojej DR z pierwszej ciąży [emoji1] także zobaczymy, która będzie ciekawsza. To moje pierwsze wizyty a dzisiaj mam 7t1d !
Trzymam kciuki za wszystkie testujące ! I za wizyty :)
Ogólnie mało się udzielam bo pracuje i mam mało czasu na wszystko :) poza tym, zaczynam się stresować ...

Hej poczytuje Was chwilami bo moj termin rowniez na maj, dokladnie 7.05,ale poki co juz wyladowalam na l4 biore Duphaston, bo mam plamienie. Cer pociesz sie jestem w identycznej sytuacji jak Ty, z dnia na dzien musialam stawic czolo szefowi i wszystko rzucic. Inaczej to sobie wyobrazalam. No ale coz zobaczymy. Dzis wizyta.
Zycze wszystkim spokojnych bezproblemowych ciaz.

reklama
@Misiactwo o to dobrze, to kciuki zaciskamy za wizytę.

@Smile4u oo to az dwie wizyty. Będzie ciekawy tydzien

@mummy2be to powodzenia na wizycie, daj znac po

@justjestem na pewno wszystko będzie na miejscu [emoji8]

@anieok u mojego giną termin mi umowili na 9.10 [emoji28]wtedy będę już miała 10tygodni na karku. No ale na szczęście mogę iść szybciej niestety wizyta poranna bez godziny. Gorzej, że nie mam z kim zostawiać Nikodema. No cóż. Będę musiała coś wymyślić bo do 9.10 nie wyobrażam sobie czekać.

Do góry