reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Anieok ja wiem, nic nie mozemy juz zrobic. Czekac cierpliwie na wizyty i myslec pozytywnie.
A powiedzcie mi dziewczyny, wasze szkraby jeszcze nosza pieluche? Jak z mowieniem? I smokiem?

reklama
Just. Julia mówi normalnie zdaniami raczej wszystko. Czasem niewyraznie. Ale płynnie. Smoka nigdy nie miała w lipcu odstawiłam ją od piersi, a pieluchy już nie było ale wróciła bo ostatnio nie wolała siku a ja mialam dosc sprzatania na okraglo. Kupe robi zawsze na nocnik.

@Kasia654 ja zrobiłam test 5 dni przed planowanym @ w piatek i był biały. Byłam na weselu na szczęście więc się nie zastanawiałam co i jak i do poniedzialku szybko mi zleciało i miałam już 1 dzień przed @ i wyszła wyraźna kreska na teście. Ile masz dpo? Jeśli się niecierpliwisz idź zrób betę. To upewni cie lub wykluczyć ciążę.

@anieok mi by wypadało termin na 7-8 maja, nie wiem jak ginekolog mi to policzy. Ale na pewno coś w tej okolicy [emoji4] też mam ochotę zrobić test, ale nic mi on nie da. Jak straciłam ciążę ostatnia to zrobiłam sobie ostatni mój test żeby mieć ładna kreskę, a wieczorem zaczęło się krwawienie. Heh także tu nie ufam im. Mam raz kreskę na teście ż dnia przed terminem okresu i widoczny brak @ oraz kilka innych objawów także zostawiam to losowi.

Ania wiesz nie spodziewałam się Ciebie tutaj, nie mialam pojęcia że chcecie jeszcze dzieci. Ale to jest super. Jak ty się czujesz?
To dopiero 11dpo. Wczoraj pozytywny a dziś już nie. Poczekam do terminu @ i wtedy zatestuje.

Hej. Dziewczyny jestem w szpitalu. Niestety nic mi nie pomagało, a jestem już odwodniona i nie bylo innej opcji. Czekam na przyjęcie i na kroplowki.

reklama
Do góry