reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ann ja tez mam poranna. ten lekarz przyjmuje z samego rana i poznym popołudniem, a ja wieczorami nie moge, bo mam obowiązki zawodowe. Rano niestety nic nie zrobie, bo Marceli jak wstanie to diabeł wcielony [emoji23]

Mummy2be powodzenia!

Smile2u a ty na kwietniowkach bylas? Zostajesz z nami? [emoji4]

reklama
Ann ja tez mam poranna. ten lekarz przyjmuje z samego rana i poznym popołudniem, a ja wieczorami nie moge, bo mam obowiązki zawodowe. Rano niestety nic nie zrobie, bo Marceli jak wstanie to diabeł wcielony [emoji23]

Mummy2be powodzenia!

Smile2u a ty na kwietniowkach bylas? Zostajesz z nami? [emoji4]

Ja i tu podczytuje i tam :) niby termin na 29/04 ale na kwietniówkach to już małe bobasy w brzuchach i wizyty prenatalne, a tu mi jakoś bliżej:))

Cześć dziewczynki :)
Mam na imię Justyna, jestem mama dwóch pociech, syn 4,5 roku córcia za 4 dni kończy 2 lata. Zaczęliśmy starać się o trzecie dziecię choć tak bardzo lajtowo bez jakiejś presji będzie to będzie i nie myślałam że tak szybko zaskoczy tym bardziej że ostatnio z mężem wspolzylismy 4-5dni przed owulacja bo mąż pracuję za granicą i wyjeżdżał a tu niespodzianka i się udało :) 4 dni przed okresem byłam u gin jeszcze niczego się nawet nie domyslajac a ona do mnie że wcale się nie zdziwi jak do niej wrócę za jakieś 2-3tyg żeby potwierdzić ciążę więc następnego dnia zrobiłam test i faktycznie wyszedł pozytywny a w dniu spodziewanej miesiączki powtórzyłam i również 2 kreseczki tak też wychodzi mi na dzień dzisiejszy 4+5 dc A termin porodu z OM wypada na 16.05 :) dziś będę dzwonić i umowie się na wizytę

Cześć dziewczynki :)
Mam na imię Justyna, jestem mama dwóch pociech, syn 4,5 roku córcia za 4 dni kończy 2 lata. Zaczęliśmy starać się o trzecie dziecię choć tak bardzo lajtowo bez jakiejś presji będzie to będzie i nie myślałam że tak szybko zaskoczy tym bardziej że ostatnio z mężem wspolzylismy 4-5dni przed owulacja bo mąż pracuję za granicą i wyjeżdżał a tu niespodzianka i się udało :) 4 dni przed okresem byłam u gin jeszcze niczego się nawet nie domyslajac a ona do mnie że wcale się nie zdziwi jak do niej wrócę za jakieś 2-3tyg żeby potwierdzić ciążę więc następnego dnia zrobiłam test i faktycznie wyszedł pozytywny a w dniu spodziewanej miesiączki powtórzyłam i również 2 kreseczki tak też wychodzi mi na dzień dzisiejszy 4+5 dc A termin porodu z OM wypada na 16.05 :) dziś będę dzwonić i umowie się na wizytę
Cześć Kochana :) to bedziemy miały prawie identyczna date terminu- u mnie musi jeszcze lekarz jednoznacznie stwierdZić na jednym z kolejnych usg, bo mialam nieregularne cykle, ale liczymy na połowę maja ;)
Witamy w gronie Majóweczek :) jak się czujesz? Jak nastrój? Masz już jakieś objawy?:) skad jesteście?:)

Witajcie Majóweczki :) Chciałam dołączyć do grupy. Nie byłam jeszcze na wizycie ale z obliczeń wychodzi mi termin na początek maja. U mnie dopiero 6t 3d więc czekam do następnego tygodnia z wizytą jak w poprzedniej ciąży. A w domku mam już prawie 6-letniego syna który właśnie zaczął zerówke.I jak narazie drugą ciążę znoszę o wiele gorzej niż pierwszą a to dopiero początek:baffled:

Smile4u tez mam takie wrazenie na kwietniówkach [emoji15]

Ann zawioze go do meza do pracy na te chwile, bo klinika jest kolo jego pracy. My mamy wszystko pod domem [emoji4]

Witam nowe mamusie [emoji4]

Zapisałam się na wizytę do gin ale dopiero na 1.10 więc sobie jeszcze trochę poczekam będzie wtedy 7+5 dc to serduszko już będzie bić :) A tak na razie dobrze się czuje nic mi nie dolega w poprzednich ciażach pierwszym objawem było krwawienie z nosa teraz cisza ale okropnie bolą mnie piersi ale to może też dlatego że dopiero 2 tyg temu skończyłam karmić córcię i jakiś zastój się zrobił wczoraj wyciągnęłam laktator i ściągnęłam trochę mleka by poczuć ulgę, senności brak, mdłości również jedynie nie mam apetytu z rana i najchętniej nie jadłabym nic ale zmuszam się by cokolwiek coś zjeść:)

Cześć Dziewczyny,
Ja dzisiaj byłam na wizycie u ginekologa i słyszałam serduszko :-) :) wg usg termin wychodzi mi na 5.05 a wg miesiączki na 1.05 ;-)

Więc chciałabym się do Was dołączyć. To moja trzecia ciąża. Syn ma 3,5 roku A córka 9 miesięcy

reklama
Do góry