reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@anieok no to w sumie ja też podzielam ta teorię wszystko, albo nic. Już się utożsamiam z tym od czasów pierwszego poronienia. Wiem że mogę mieć zdrowe dzieci bo mam dwoje.

@just Nikodem bez pieluszki jest od 2 m-cy i wola wszystko robi do ubikacji. Natomiast mówić zaczął też jakoś przed wakacjami. Już potrafi mówić, ale zdań złożonych jaki takich nie mówi. Jego zdania to np "idź stad, ale mówi bardzo wyraźnie każde solo szybko powtarza. smoczka nie miał nigdy.

@Kasia654 to poczekaj 2-3 dni spokojni3 j zrób jakiś czuły test. Wtedy powinno być widać. No ale beta [emoji846]
Ja robiłam Pink super czuły i nie oszukał [emoji6]

@agrest trzymaj si3, szybko Ci pomogą i wrócisz do domu

reklama
Hej dziewczyny! Widzę, że forum ruszyło mocno do przodu, będę musiała nieco ponadrabiać. Teraz będę miała mnóstwoo czasu - mój dylemat, czy mówić już szefowi by był gotowy na szukanie zastępstwa rozwiązał się sam, w piątek miałam rano krótkie i co prawda niewielkie plamienie - ale jednak było, akurat się złożyło że rano mialam wizytę u endokrynologa, więc mi dał zwolnienie na ten dzień bym odpoczęła. Zrobiłam też betę dla uspokojenia nerwów, nadal rośnie prawidłowo. W sobotę zadzwoniłam do kliniki, w ktorej miałam in vitro, bo mnie niepokoił jeden wynik badań - i jak lekarz usłyszał, że była ta akcja z plamieniem i zestawił to sobie jeszcze z moją dużą ilością niepowodzeń, no to od razu powiedział że zostawi mi wystawione zwolnienie na 2 tygodnie, mam je w poniedziałek odebrać i przedstawić szefowi. Już widzę jego minę. Nie czuję się dobrze z tym, że tak ich zostawiam na lodzie, ale nie ma innej opcji, fasolka najważniejsza.

Ja już po pierwszej kroplowce. O 20:00 kolejna. Niestety nadal wymiotuje, mimo czapka. Mam nadzieję, że Po kolejnej kroplowce będzie mi lepiej, lub chociaż będę mogła cokolwiek zjeść.. plus tego jest taki, że pojawił się pęcherzyk i bije serduszko. Wg usg to 6 tydzień i wszystko jest w porządku.

Ja już po pierwszej kroplowce. O 20:00 kolejna. Niestety nadal wymiotuje, mimo czapka. Mam nadzieję, że Po kolejnej kroplowce będzie mi lepiej, lub chociaż będę mogła cokolwiek zjeść.. plus tego jest taki, że pojawił się pęcherzyk i bije serduszko. Wg usg to 6 tydzień i wszystko jest w porządku.
Jak tam dzisiaj się czujesz?

@Cer no i dobrze, że wzięłaś zwolnienie. Ja w pierwszej ciąży już z końcem pierwszego trymestru poszłam bo miałam pracę częściowo fizyczną, a ciążę miałam zupełnie zdrowa. Ja patrzę zawsze na zdrowie dziecka.

@agrest6966 to pierwsza twoja ciąża? Czy już tak miałaś? Takie wymiarowanie musi uprzykrzac ten czas oczekiwania. Dużo sił.

reklama
Cudowna wiadomość, że ciąża się rozwija. A wymioty, bardzo Ci współczuję, ale kiedyś miną i będzie wszystko dobrze [emoji4] Odpoczywaj.

Do góry