reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Dzień dobry [emoji4] ja już w pracy byle szybko zleciało [emoji16] A w poniedziałek wizyta...zaczynam się już powoli denerwować albo inaczej czuje już podekscytowanie [emoji3] mam nadzieję że będzie już zarodek i może serduszko [emoji7] a to jeszcze tyyyle czasu.
A Wy jakie plany na dzisiaj? Jak się czujecie przyszłe mamusie jakieś objawy, mdłości itd?
Miłego dnia [emoji4]

Witaj Natuś :)
Ale super , że już niedługo zobaczysz i usłyszysz fasolkę :D
Ja dziś idę na paznokcie i jeszcze muszę dokupić wino i kartkę dla pary młodej ;)
A już jutro zabawa , chociaż @ całkiem nie mam ale dziś rano znów na różowo i nie wiem czy się rozkręci czy nie - ale mam nadzieję , że nie bo nie chce iść z bólem brzucha i żeby się ze mnie lało :(

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie:)

Dzień dobry [emoji4] ja już w pracy byle szybko zleciało [emoji16] A w poniedziałek wizyta...zaczynam się już powoli denerwować albo inaczej czuje już podekscytowanie [emoji3] mam nadzieję że będzie już zarodek i może serduszko [emoji7] a to jeszcze tyyyle czasu.
A Wy jakie plany na dzisiaj? Jak się czujecie przyszłe mamusie jakieś objawy, mdłości itd?
Miłego dnia [emoji4]

ja już też w pracy od rana siedzę i odliczam godziny do weekendu... weekend jak zawsze szybko minie, później szybko tydzień i w następny wtorek pierwsza wizyta ... LOL to jeszcze 11 dni! masakra;)
trzymam kciuki za Was dzisiaj, serduszko już powinno być:)

Ja dziś idę na paznokcie i jeszcze muszę dokupić wino i kartkę dla pary młodej ;)
A już jutro zabawa , chociaż @ całkiem nie mam ale dziś rano znów na różowo i nie wiem czy się rozkręci czy nie - ale mam nadzieję , że nie bo nie chce iść z bólem brzucha i żeby się ze mnie lało :(

To Ty nadal okresu nie masz... ciekawe :D na weselu dobrze się baw i nie stresuj, zaopatrz się w nospę:)

kurde ja nie mam w ogóle objawów ciąży! nawet ostatnio sprawdzałam temperaturę i miałam 35,5 :/ sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...

A może plamienie implantacyjne...[emoji6][emoji4]

ja już też w pracy od rana siedzę i odliczam godziny do weekendu... weekend jak zawsze szybko minie, później szybko tydzień i w następny wtorek pierwsza wizyta ... LOL to jeszcze 11 dni! masakra;)

To Ty nadal okresu nie masz... ciekawe :D na weselu dobrze się baw i nie stresuj, zaopatrz się w nospę:)

kurde ja nie mam w ogóle objawów ciąży! nawet ostatnio sprawdzałam temperaturę i miałam 35,5 :/ sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...
Na spokojnie napewno wszystko jest dobrze [emoji4] pytam o objawy bo są właśnie takie szczęśliwe dziewczyny które ich nie mają [emoji3] do wizyty czas się dłuży ale jakby nie było to zleci i zaraz będziesz na swojej wizycie.

No w tabsy na pewno się zaopatrzę :)
Ja temperatury nigdy nie mierzyłam , więc nawet się na tym nie znam :p

A może plamienie implantacyjne...[emoji6][emoji4]

No niestety to nie to :( właśnie wyleciała czysta krew :/

Aneta delicious wywołuje Cię tutaj bo widziałam że ostatnio byłaś, a na kwietniowkach Cię nie widziałam chwilkę no i nie mogę wysłać do Ciebie priv nie wiem czemu. Co tam u Ciebie jak się czujesz?
Tutaj jest trochę spokojniej [emoji6][emoji16]

Miłego dnia [emoji4]
Ja już po pracy. A moje objawy hmmm [emoji848] nie wiem czy faktycznie są czy ich po prostu wyszukuje [emoji23][emoji23][emoji23] fakt że dzisiaj jeszcze tffu tffu nie zaplamilam. Więc czekam co to dalej będzie. Do @ mam jeszcze 5 dni. Strasznie dlugo [emoji44][emoji44][emoji86][emoji86]

Ja już po pracy. A moje objawy hmmm [emoji848] nie wiem czy faktycznie są czy ich po prostu wyszukuje [emoji23][emoji23][emoji23] fakt że dzisiaj jeszcze tffu tffu nie zaplamilam. Więc czekam co to dalej będzie. Do @ mam jeszcze 5 dni. Strasznie dlugo [emoji44][emoji44][emoji86][emoji86]
Ja mam 12. To dopiero dlugo [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry