reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Mam prawie 31 lat, mieszkam niedaleko Szczecina. Moja córka w grudniu skończy 6 lat, od poniedziałku idzie do zerówki;).
Głupio to zabrzmi, ale nie staraliśmy się. Były plany drugiego dziecka, ale raczej na zasadzie, że jak bedzie, to będzie, nic na siłę. Niespodzianka jest niesamowita, ale kiedy jak nie teraz ? :)

reklama
Mam prawie 31 lat, mieszkam niedaleko Szczecina. Moja córka w grudniu skończy 6 lat, od poniedziałku idzie do zerówki;).
Głupio to zabrzmi, ale nie staraliśmy się. Były plany drugiego dziecka, ale raczej na zasadzie, że jak bedzie, to będzie, nic na siłę. Niespodzianka jest niesamowita, ale kiedy jak nie teraz ? :)
Super. Bez nerwów, bez liczenia dni, bez nerwowego oczekiwania. Sama bym tak chciała :)

Dziewczyny, nie ma rzeczy niemożliwych. Moja siostra starała się 3 lata o dziecko. Były poronienia i brak chęci i nadziei.odpuscili, zaczęli remont i w między czasie się udało. Czasami warto zobojętnieć, a cuda się zdarzają:)

Hej laski. Wprawdzie majową mama 2019 nie będę. Ale jestem majówka 2017 no dokładnie kwietniowka bo Tymek wyskoczył 30 kwietnia (termin na 5 maj) to bardzo ekscytujące, że juz kolejne majówki są na pokładzie. Gratulacje i trzymam kciuki za kolejne dziewczyny. Powodzenia do maja!

reklama
Dzień dobry [emoji4] ja już w pracy byle szybko zleciało [emoji16] A w poniedziałek wizyta...zaczynam się już powoli denerwować albo inaczej czuje już podekscytowanie [emoji3] mam nadzieję że będzie już zarodek i może serduszko [emoji7] a to jeszcze tyyyle czasu.
A Wy jakie plany na dzisiaj? Jak się czujecie przyszłe mamusie jakieś objawy, mdłości itd?
Miłego dnia [emoji4]

Do góry