reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Hej dziewczyny.

Ja mam wizytę już we wtorek :) co do dolegliwości to : boli mnie brzuch jak na okres ( w pierwszej ciąży też tak miałam) piersi nie da się dotknąć, mega bola. Mam też problemy z nastrojem od płaczu do nerwów. Zauważyłam dzisiaj też nadwrażliwość na zapachy. Ciągle chce mi sie spac i pić, wieczorami jest mi zimno. Mam nadzieję, że ta ciąża będzie dużo lżejsza od poprzedniej. Z córka od 9 tygodnia do porodowki wymiotowalam... u mnie w poniedzialek zacznie się już 7 tydzień, więc i objawów trochę więcej;)

reklama
No ja niestety mam okres na samo wesele :wściekła/y:

Ale za to dostałam tą nową pracę co byłam ostatnio na rozmowie - także chociaż ta jedna dobra wiadomość , pójdę wykaże się w nowej pracy i będę dalej próbować zajść :p
Także życzę Wam powodzenia, spokojnych i bezobjawowych ciąż oraz 2 kreseczek tym co jeszcze nie testowali - będę do Was zaglądać pewnie .
Chyba , że się zrobi za duży harmider i się nie dobiję :p ;)
Dżasta :( bardzo mi przykro że nie udało się tym razem :(
Gratulacje z okazji nowej pracy ;) :)
Życzę powodzenia w życiu i tym zawodowym i tych spragnionych dwóch kreseczek :) wszystko ci się szczęśliwie ułoży ;) trzymam kciuki ;)
Jutro u mnie 29 dc :) rano mam zamiar testować jeśli nic mi w tym nie przeszkodzi ( dziś już chciałam, ale niespodziewany zjazd rodzinki ż rana mi przeszkodził ). Choć z drugiej strony mówię do siebie: wytrzymałam już tyle to może dotrwać do dnia spodziewanej @ takie tam rozterki :)
Zobaczymy jak to będzie ;)

Życzę powodzenia w życiu i tym zawodowym i tych spragnionych dwóch kreseczek :) wszystko ci się szczęśliwie ułoży ;) trzymam kciuki ;)
Jutro u mnie 29 dc :) rano mam zamiar testować jeśli nic mi w tym nie przeszkodzi ( dziś już chciałam, ale niespodziewany zjazd rodzinki ż rana mi przeszkodził ). Choć z drugiej strony mówię do siebie: wytrzymałam już tyle to może dotrwać do dnia spodziewanej @ takie tam rozterki :)
Trzymam kciuki by się pojawiły upragnione 2 kreski!!!!

No i jak ? Testowałaś? Czekamy na dobre wieści [emoji3]

No i jak ? Testowałaś? Czekamy na dobre wieści [emoji3]
Hej :)
Testowalam :( niestety tylko jedna kreseczka, raczej przyjdzie @
Pozostaje mi czekać :) I znów zacząć starania we wrześniu :) jako że mam juz 3 dziewczynek spokojniej trochę do tego podchodzę :) smutek lekki jest :( Ale będę próbować do skutku :p mi akurat czas po mału się kończy ;) mam 39 lat więc to dla mnie taki ostatni rok by starać się o kolejne maleństwo :)

Słuchaj to może być właśnie tak że teraz jak będziesz mieć inne rzeczy na głowie to właśnie we wrześniu zaskoczy [emoji6][emoji3]

Byłoby świetnie :D no ale zobaczymy jak się potoczy ;) bo i jeszcze będziemy starać się o swoje mieszkanie, wniosek o kredyt itd. więc pewnie trochę głowa bd zajęta :D

No ja niestety mam okres na samo wesele :wściekła/y:

Ale za to dostałam tą nową pracę co byłam ostatnio na rozmowie - także chociaż ta jedna dobra wiadomość , pójdę wykaże się w nowej pracy i będę dalej próbować zajść [emoji14]
Także życzę Wam powodzenia, spokojnych i bezobjawowych ciąż oraz 2 kreseczek tym co jeszcze nie testowali - będę do Was zaglądać pewnie .
Chyba , że się zrobi za duży harmider i się nie dobiję [emoji14] ;)
O nieee!!! Smuteczek... Ale cieszę się, że masz takie pozytywne nastawienie. Skupisz się na nowej pracy i może samo z siebie pyknie w najmniej oczekiwanym momencie [emoji6]
Ja już chyba też powoli się stąd będę zawijać, ledwo mi czasu starczy żeby Kwietniowki nadrabiac...
Dziewczyny, wszystkiego dobrego!!!

reklama

Dziękuję bardzo :) mam nadzieję, że wszystko u góry jest zapisane i na wszystko przyjdzie odpowiednia pora :D

Hej :)
Testowalam :( niestety tylko jedna kreseczka, raczej przyjdzie @
Pozostaje mi czekać :) I znów zacząć starania we wrześniu :) jako że mam juz 3 dziewczynek spokojniej trochę do tego podchodzę :) smutek lekki jest :( Ale będę próbować do skutku :p mi akurat czas po mału się kończy ;) mam 39 lat więc to dla mnie taki ostatni rok by starać się o kolejne maleństwo :)

Mi również przykro , że tylko jedna kreska u Cb , ale póki nie ma @ jest nadzieja ;)
A nawet jeśli przyjdzie to kolejny cykl jest szansą dla Was :)

@Dżasta przykro mi ze i do Ciebie @ przyszla [emoji20] gratuluję pracy i trzymam kciuki za dalsze wasze starania [emoji4]

Dziękuję , a Tobie spokojnej i bezproblemowej ciąży życzę :)

Do góry