reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Dzień dobry [emoji4] ja już w pracy byle szybko zleciało [emoji16] A w poniedziałek wizyta...zaczynam się już powoli denerwować albo inaczej czuje już podekscytowanie [emoji3] mam nadzieję że będzie już zarodek i może serduszko [emoji7] a to jeszcze tyyyle czasu.
A Wy jakie plany na dzisiaj? Jak się czujecie przyszłe mamusie jakieś objawy, mdłości itd?
Miłego dnia [emoji4]

Witaj Natuś :)
Ale super , że już niedługo zobaczysz i usłyszysz fasolkę :D
Ja dziś idę na paznokcie i jeszcze muszę dokupić wino i kartkę dla pary młodej ;)
A już jutro zabawa , chociaż @ całkiem nie mam ale dziś rano znów na różowo i nie wiem czy się rozkręci czy nie - ale mam nadzieję , że nie bo nie chce iść z bólem brzucha i żeby się ze mnie lało :(

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie:)

Dzień dobry [emoji4] ja już w pracy byle szybko zleciało [emoji16] A w poniedziałek wizyta...zaczynam się już powoli denerwować albo inaczej czuje już podekscytowanie [emoji3] mam nadzieję że będzie już zarodek i może serduszko [emoji7] a to jeszcze tyyyle czasu.
A Wy jakie plany na dzisiaj? Jak się czujecie przyszłe mamusie jakieś objawy, mdłości itd?
Miłego dnia [emoji4]

ja już też w pracy od rana siedzę i odliczam godziny do weekendu... weekend jak zawsze szybko minie, później szybko tydzień i w następny wtorek pierwsza wizyta ... LOL to jeszcze 11 dni! masakra;)
trzymam kciuki za Was dzisiaj, serduszko już powinno być:)

Ja dziś idę na paznokcie i jeszcze muszę dokupić wino i kartkę dla pary młodej ;)
A już jutro zabawa , chociaż @ całkiem nie mam ale dziś rano znów na różowo i nie wiem czy się rozkręci czy nie - ale mam nadzieję , że nie bo nie chce iść z bólem brzucha i żeby się ze mnie lało :(

To Ty nadal okresu nie masz... ciekawe :D na weselu dobrze się baw i nie stresuj, zaopatrz się w nospę:)

kurde ja nie mam w ogóle objawów ciąży! nawet ostatnio sprawdzałam temperaturę i miałam 35,5 :/ sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...

A może plamienie implantacyjne...[emoji6][emoji4]

ja już też w pracy od rana siedzę i odliczam godziny do weekendu... weekend jak zawsze szybko minie, później szybko tydzień i w następny wtorek pierwsza wizyta ... LOL to jeszcze 11 dni! masakra;)

To Ty nadal okresu nie masz... ciekawe :D na weselu dobrze się baw i nie stresuj, zaopatrz się w nospę:)

kurde ja nie mam w ogóle objawów ciąży! nawet ostatnio sprawdzałam temperaturę i miałam 35,5 :/ sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...
Na spokojnie napewno wszystko jest dobrze [emoji4] pytam o objawy bo są właśnie takie szczęśliwe dziewczyny które ich nie mają [emoji3] do wizyty czas się dłuży ale jakby nie było to zleci i zaraz będziesz na swojej wizycie.

No w tabsy na pewno się zaopatrzę :)
Ja temperatury nigdy nie mierzyłam , więc nawet się na tym nie znam :p

A może plamienie implantacyjne...[emoji6][emoji4]

No niestety to nie to :( właśnie wyleciała czysta krew :/

Aneta delicious wywołuje Cię tutaj bo widziałam że ostatnio byłaś, a na kwietniowkach Cię nie widziałam chwilkę no i nie mogę wysłać do Ciebie priv nie wiem czemu. Co tam u Ciebie jak się czujesz?
Tutaj jest trochę spokojniej [emoji6][emoji16]

Miłego dnia [emoji4]
Ja już po pracy. A moje objawy hmmm [emoji848] nie wiem czy faktycznie są czy ich po prostu wyszukuje [emoji23][emoji23][emoji23] fakt że dzisiaj jeszcze tffu tffu nie zaplamilam. Więc czekam co to dalej będzie. Do @ mam jeszcze 5 dni. Strasznie dlugo [emoji44][emoji44][emoji86][emoji86]

Ja już po pracy. A moje objawy hmmm [emoji848] nie wiem czy faktycznie są czy ich po prostu wyszukuje [emoji23][emoji23][emoji23] fakt że dzisiaj jeszcze tffu tffu nie zaplamilam. Więc czekam co to dalej będzie. Do @ mam jeszcze 5 dni. Strasznie dlugo [emoji44][emoji44][emoji86][emoji86]
Ja mam 12. To dopiero dlugo [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry