reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Hej dziewczyny :) termin porodu mam na 12.05, mam 27 lat i na imie Sandra :) napiszcie mi jakie mialyscie objawy w 10,11tc. Ja nie mam prawie zadnych i nie wiem czy to dobrze , czy mam jednak powod do zmartwien.. Wiadomo , pojawia sie czasami lekka zgaga czy ból u dolu podbrzusza i bolace piersi, ale nic więcej. Prosze o wasze doświadczenia :) pozdrawiam

Ann, jesteś pewna ze jest zawsze po lewej stronie? Chodzi ci o to ze tam słyszysz bicie serca ma monitor bo ja w pierwszy dzień jak słuchałam to tez jedynie po lewej znalazłam ale okazało się ze to moje przepływy żylne slyszałam a serce maleństwa dopiero potem [emoji6]- dużo szybciej bije niż nasze. Teraz maluszk serce tylko i wyłącznie na środku zawsze znajduje i muszę się chwile namęczyć żeby w końcu usłyszeć.
Pytałaś o te badania. Wyniki będę miała podane przy usg. Narazie czekam na wiadomość ze szpitala kiedy będę miała.

Kari, współczuje pecha. Dobrze ze ostatecznie uda ci się wykupić te leki,

Sandrulka, u mnie w 10-11 tygodniu silne mdłości, totalny brak apetytu, odbijanie i zaczęły się zaparcia. Piersi przesyłu bolec tak jak wcześniej.

@Sandrulka155 witaj :) ja do wczoraj miałam termin na 9.05. Od tygodnia objawów praktycznie zero. Wczoraj na wizycie maluch mnie zaskoczył i termin mam teraz na 29.04 :D jedyne co to czasem boli lekko podbrzusze, dzisiaj była zgaga, a tak to spokój ;)

Ja mialam jechac dzis na krzywa cukrowa i w nocy dalam taki popis kaszlu ze myslalam ze pluca wypluje... Masakra:-( az zaczal mnie juz brzuch od kaszlu bolec i cala noc glowa.. jakies domowe sposoby na kaszel BEZ cukru? Moja herbatka sie nie spisuje...

@Sandrulka155
Ja na początku nie miałam żadnych objawów nawet pisałam gdzieś tu na firmy czy ktoś tak ma.. teraz już leci mi 10tc i czuje się dobrze ogólnie czasami wieczorem się zle czuje. piersi bolą i zgaga czasami martwię się czasami czy to normalne czasami się czuje jakbym nie byla w ciąży :) ale wczoraj byłam na usg dzidzia rośnie termin mam na 21 Maj :)

reklama
Do góry