reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@Ana650 @Ann_ u mnie wg om dziś 10+5 wg usg jakieś 6 dni mniej, więc teoretycznie też powinno być lepiej, a jest dramat... Zastanawiam się czy luteina nie ma tu przypadkiem znaczenia, bo biorę dość sporo podjęzykowej. Może to po tym....
@justjestem a który u ciebie tc? Wybacz, jeszcze was nie znam ;) jak będzie wątek z terminami będzie prościej :p
@kredkaczarna gotowanie to masakra. Chociaż w tej ciąży mnie nie odrzuciło tak bardzo od mięsa. Tylko kurczak jest blee, choć kotleta jestem w stanie zjeść.

Właśnie sobie spaghetti i dobrze że już jestem po etapie smażenia mięsa :p
W pierwszej ciąży nawet jak teściowa coś piętro niżej gotowała to mi na górze śmierdziało strasznie...
Tez dzisiaj robilam spagetti i nie moglam zniesc zapachu zostawilam dla moich chlopakow a sama zjadlam ryz z jablkami
Stradznie jestem antymiesna w tej ciazy

reklama
Obudziłam się ok 1 i nie mogę zasnąć, mam tak od kilku dni, na szczęście głowa już nie boli i tak mnie mnie mdli, w szpitalu noce są strasznie długie

@sunmaggy obyś szybko wyszła. Ja nie znoszę szpitali wiec mogę się domyślać co tam przeżywasz :/

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, moja też dzisiaj ok 19:) może w końcu umówię się na prenatalne...

Miłego dnia wszystkim życzę [emoji844]

Tez dzisiaj robilam spagetti i nie moglam zniesc zapachu zostawilam dla moich chlopakow a sama zjadlam ryz z jablkami
Stradznie jestem antymiesna w tej ciazy
Miałam tak w 1 ciąży, urodziłam córeczkę i teraz mam tak samo. Na samą myśl o mięsie czy wedlinie mnie mdli.

Obudziłam się ok 1 i nie mogę zasnąć, mam tak od kilku dni, na szczęście głowa już nie boli i tak mnie mnie mdli, w szpitalu noce są strasznie długie
Właśnie spojrzałam na godzinę ostatniego wpisu i sobie myślę " biedna ta co spać nie moze" współczuję kochana. Ja padam jak dziecko, usnelam kolo 21 i spalam do 4:40 aż nie zadzwonił budzik.

@sunmaggy obyś szybko wyszła. Ja nie znoszę szpitali wiec mogę się domyślać co tam przeżywasz :/

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, moja też dzisiaj ok 19:) może w końcu umówię się na prenatalne...

Miłego dnia wszystkim życzę [emoji844]
Powodzenia na wizycie ; )

I za inne dziś wizytujace również trzymam kciuki;*

Miałam tak w 1 ciąży, urodziłam córeczkę i teraz mam tak samo. Na samą myśl o mięsie czy wedlinie mnie mdli.

Właśnie spojrzałam na godzinę ostatniego wpisu i sobie myślę " biedna ta co spać nie moze" współczuję kochana. Ja padam jak dziecko, usnelam kolo 21 i spalam do 4:40 aż nie zadzwonił budzik.
Czemu Ty tak wczesnie musisz wstawac:(?

Dzien dobry wszystkim, samych dobrych wiesci wizytujacym zycze ;)

Ja dzis rano bylam na badaniach krwi, teraz odpoczywam ;)

reklama
Ja w ogole nie jem miesa. To moja druga wegetarianska ciaza, natomiast od wielu rzeczy mnue odrzuca :/

@sunmaggy doskonale Cie rozumiem, w pierwszej ciazy przelezalam miesiac na patologii ciazy, trafilam do spzitala w sylwestra... wyszlam juz z dzieckiem na reku na poczatku lutego :(
Trzymaj sie jakos, czytaj ksiazki, ogladaj seriale jesli masz dostep do lapka by nie oszalec

Do góry