reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

@Ana650 @Ann_ u mnie wg om dziś 10+5 wg usg jakieś 6 dni mniej, więc teoretycznie też powinno być lepiej, a jest dramat... Zastanawiam się czy luteina nie ma tu przypadkiem znaczenia, bo biorę dość sporo podjęzykowej. Może to po tym....
@justjestem a który u ciebie tc? Wybacz, jeszcze was nie znam ;) jak będzie wątek z terminami będzie prościej :p
@kredkaczarna gotowanie to masakra. Chociaż w tej ciąży mnie nie odrzuciło tak bardzo od mięsa. Tylko kurczak jest blee, choć kotleta jestem w stanie zjeść.

Właśnie sobie spaghetti i dobrze że już jestem po etapie smażenia mięsa :p
W pierwszej ciąży nawet jak teściowa coś piętro niżej gotowała to mi na górze śmierdziało strasznie...
Tez dzisiaj robilam spagetti i nie moglam zniesc zapachu zostawilam dla moich chlopakow a sama zjadlam ryz z jablkami
Stradznie jestem antymiesna w tej ciazy

reklama
Obudziłam się ok 1 i nie mogę zasnąć, mam tak od kilku dni, na szczęście głowa już nie boli i tak mnie mnie mdli, w szpitalu noce są strasznie długie

@sunmaggy obyś szybko wyszła. Ja nie znoszę szpitali wiec mogę się domyślać co tam przeżywasz :/

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, moja też dzisiaj ok 19:) może w końcu umówię się na prenatalne...

Miłego dnia wszystkim życzę [emoji844]

Tez dzisiaj robilam spagetti i nie moglam zniesc zapachu zostawilam dla moich chlopakow a sama zjadlam ryz z jablkami
Stradznie jestem antymiesna w tej ciazy
Miałam tak w 1 ciąży, urodziłam córeczkę i teraz mam tak samo. Na samą myśl o mięsie czy wedlinie mnie mdli.

Obudziłam się ok 1 i nie mogę zasnąć, mam tak od kilku dni, na szczęście głowa już nie boli i tak mnie mnie mdli, w szpitalu noce są strasznie długie
Właśnie spojrzałam na godzinę ostatniego wpisu i sobie myślę " biedna ta co spać nie moze" współczuję kochana. Ja padam jak dziecko, usnelam kolo 21 i spalam do 4:40 aż nie zadzwonił budzik.

@sunmaggy obyś szybko wyszła. Ja nie znoszę szpitali wiec mogę się domyślać co tam przeżywasz :/

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, moja też dzisiaj ok 19:) może w końcu umówię się na prenatalne...

Miłego dnia wszystkim życzę [emoji844]
Powodzenia na wizycie ; )

I za inne dziś wizytujace również trzymam kciuki;*

Miałam tak w 1 ciąży, urodziłam córeczkę i teraz mam tak samo. Na samą myśl o mięsie czy wedlinie mnie mdli.

Właśnie spojrzałam na godzinę ostatniego wpisu i sobie myślę " biedna ta co spać nie moze" współczuję kochana. Ja padam jak dziecko, usnelam kolo 21 i spalam do 4:40 aż nie zadzwonił budzik.
Czemu Ty tak wczesnie musisz wstawac:(?

Dzien dobry wszystkim, samych dobrych wiesci wizytujacym zycze ;)

Ja dzis rano bylam na badaniach krwi, teraz odpoczywam ;)

reklama
Ja w ogole nie jem miesa. To moja druga wegetarianska ciaza, natomiast od wielu rzeczy mnue odrzuca :/

@sunmaggy doskonale Cie rozumiem, w pierwszej ciazy przelezalam miesiac na patologii ciazy, trafilam do spzitala w sylwestra... wyszlam juz z dzieckiem na reku na poczatku lutego :(
Trzymaj sie jakos, czytaj ksiazki, ogladaj seriale jesli masz dostep do lapka by nie oszalec

Do góry