reklama
nie, jest bez zmian, nawet chyba są mocniejsze od 3 dni, lekarz powiedział, że to może być po tych zastrzykach, które dostaje na rozrzedzenie krwi, i że tak może trwać do 12 tc, a dziś miałam taki okropny sen, tak się cieszyłam,że się obudziłamDobrze, ze sie lepiej czujesz, a jak te plamienia? Slabna?
Pewnie sobie przysnelas nad ranem i potem sie śnią pierdoly. Trzymaj sienie, jest bez zmian, nawet chyba są mocniejsze od 3 dni, lekarz powiedział, że to może być po tych zastrzykach, które dostaje na rozrzedzenie krwi, i że tak może trwać do 12 tc, a dziś miałam taki okropny sen, tak się cieszyłam,że się obudziłam
Dokładnie tak było ;-)Pewnie sobie przysnelas nad ranem i potem sie śnią pierdoly. Trzymaj sie
roki_1991
Fanka BB :)
@sunmaggy jak byłam w piątek na wizycie u lekarza, to podczas usg zapytał mnie czy mam jakieś krwawienie/plamienia. Powiedziałam że nie. Pokazał mi na monitorze że pod pęcherzykiem ciążowym jest trochę krwi i mówi że ona może chcieć się ewakuować ale ze nie jest to groźne dla dziecka. Mówił że właśnie przy heparynie często się ta zdarza i że do 12 czy nawet 14tc mogą takie krwawienia być. Niekoniecznie oznaczają one coś złego także odpoczywaj i myśl pozytywnie dobrze pamiętam że dziś chcą ci robić betę??
Ann_
Ja dostalam wczoraj recepte na żelazo i mam brac 2xdziennie. Mialam zrobiona krew na pierwszej wizycie, wtedy jeszcze nie brałam witamin. I sama teraz nie wiem czy brać te tabletki bo boję się tak bardzo zaparc [emoji26] ale wizytę mam za 5 tygodni j wtedy mi zrobią morfologie. Nie mam jak tego sprawdzić teraz. Co byście zrobiły? Co naturalnie podwyższa żelazo? To że mam anemie to mnie nie dziwi. W każdej ciąży tak miałam.
AgaMy
Zależy jak bardzo duży masz niedobór. Bogate w żelazo są np. pietruszka, szpinak.Ja dostalam wczoraj recepte na żelazo i mam brac 2xdziennie. Mialam zrobiona krew na pierwszej wizycie, wtedy jeszcze nie brałam witamin. I sama teraz nie wiem czy brać te tabletki bo boję się tak bardzo zaparc [emoji26] ale wizytę mam za 5 tygodni j wtedy mi zrobią morfologie. Nie mam jak tego sprawdzić teraz. Co byście zrobiły? Co naturalnie podwyższa żelazo? To że mam anemie to mnie nie dziwi. W każdej ciąży tak miałam.
I jeszcze:
Produkty bogate w żelazo to:
żółtko jaj,
natka pietruszki,
brokuły,
fasola,
groch,
soja,
czerwone mięso,
czerwone i zielone warzywa,
wątróbka wieprzowa i wątróbka z kurczaka,
chleb żytni pełnoziarnisty,
mleko i produkty mleczne.
justjestem
Moderatorka
Ann ja bym brala plus duzo owocow, one pomagaja na zaparcia [emoji4]
Ja dzis znowu zyje. Ciekawe jak dlugo [emoji23] Zuczek zostal w przeszkolu sam! Moge ogarnac dom dopoki jestem w stanie [emoji23]
Ja dzis znowu zyje. Ciekawe jak dlugo [emoji23] Zuczek zostal w przeszkolu sam! Moge ogarnac dom dopoki jestem w stanie [emoji23]
reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Dziendobry kochane majowki, wpadam zyczyc wam bezobjawowych dni, ja mam dzis starszaka w domu bo chyba boli go zabek albo nagryzl jezyk... ciezko stwierdzic jak dziecko nie ma komunikacji wiec nie ma czytania dzis ksiazki w lozku z rana... padam po kolejnej bezsennej nocy, juz chyba wole sennosc niz budzenie sie po 3 razy i problem z zasnieciem. No ale trudno, fajnie chociaz ze moge spac nadal na brzuchu bo w takiej pozycji najszybciej zasypiam.