reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@Cer tak cholernie mi przykro, aż się poplakalam. Nie wiem co mam nawet Ci napisać, bardzo chciałabym Ciebie przytulić ! Trzymaj się Kochana :-* ściskam.mocno

reklama
Hej, ja już położyłam chłopaków, a jeszcze byłam na zakupach. Ale już opisałam wizytę na wątku i zdjęcie mojego ruchliwego maluszka. Wizytę mam za 5tygodni bo gin ma za 4 urlop. Jak ja tyle wyczekam, dobrze, że mam ten detektor [emoji6]

Dziewczyny ha się tak stresowalam wizyta ze ciesze się ogromnie z jednego serduszka.
Ba pierwszym usg lekarz mówił zebym się jakoś specjalnie nie nastawiala ze drugie serduszko zacznie bic wiec tu podeszlam na luzie. Gorzej gdyby bilo i przestało.

Dziewczyny czy was też tak boli kręgosłup wieczorem bo mnie juz drugi dzień boli jak sie juz położę. Pewnie powinnam częściej odpoczywać w ciągu dnia.

@Ana650 mnie boli jak za długo leżę w jednej pozycji. Zmieniam pozycje i na szczęście przechodzi. Nie martwi mnie to, bo akurat tu czuje ze to ból typowo kręgosłupa i nie ma nic wspólnego z dzidzią. Natomiast w niedzielę bolało cały wieczór i jeszcze w nocy, typowo jak na @ i w dodatku mocno.
Może jeśli dasz radę spróbuj faktycznie w dzień więcej odpoczywać :)

reklama
Dziewczyny, ja sie z wami żegnam...dziś na wizycie okazało się, że serduszko przestało bić;( odstawiam leki i czekam na oczyszczenie organizmu...Nie wiem juz, jak sobie z tym poradzić, in vitro było dla nas ostatnia szansa, gin mówi, by sprobowac ponownie i tak zrobimy,ale teraz myślę tylko o tym małym czlowieczku, który znowu od nas odszedl. Dzis sa urodziny mojego męża, zrobiłam mu piękny prezent.
Bardzo mi przykro badz dobrej mysli ze kolejnymmrazem musi sie udać

Do góry