Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi, że jedno serduszko nie bije, ale cieszę się że drugie jest takie silne i zdroweMy juz po wizycie. Wszystko okej. Serduszko drugie nie zaczęło bic wiec będzie jedna dzidzia.
Bardzo mi przykro badz dobrej mysli ze kolejnymmrazem musi sie udaćDziewczyny, ja sie z wami żegnam...dziś na wizycie okazało się, że serduszko przestało bić;( odstawiam leki i czekam na oczyszczenie organizmu...Nie wiem juz, jak sobie z tym poradzić, in vitro było dla nas ostatnia szansa, gin mówi, by sprobowac ponownie i tak zrobimy,ale teraz myślę tylko o tym małym czlowieczku, który znowu od nas odszedl. Dzis sa urodziny mojego męża, zrobiłam mu piękny prezent.