reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Hej dziewczyny !

Ja dziś musislam podjechać na chwile do pracy ale już wracam.
Dzisiaj czuje się źle, jest mi na maxa słabo i czuje się taka hmmm sflaczala.
Dzisiaj widzialam się rano z mama i była w szoku cd wielkości mojego brzucha i ja te ciągle nie mogę uwierzyć że on już jest tak widoczny.

Miłej soboty Wam życzę

Hej dziewczyny !

Ja dziś musislam podjechać na chwile do pracy ale już wracam.
Dzisiaj czuje się źle, jest mi na maxa słabo i czuje się taka hmmm sflaczala.
Dzisiaj widzialam się rano z mama i była w szoku cd wielkości mojego brzucha i ja te ciągle nie mogę uwierzyć że on już jest tak widoczny.

Miłej soboty Wam życzę
Skoro widoczny tzn ze fajny:-)
Ja dzis rez slabszy dzien... bol glowy jak torpeda:-/

Cześć,
Też mam termin na maj 2019
obecnie skończyłam 7 tydzień

mogę dołączyć ? :D
Witamy:-) pierwsze czy kolejne malenstwo?

reklama
Juz do wieczora tylko leze. Wzielam magnez.
No wlasnie brzuch ale tak po lewej stronie. Strasznie sie przestraszyłam. Na szczescie nie trwal dlugo.
Sprawdzilam detektorem serduszko i ladnie bije. W pon wizyte mam, oszaleje
emoji15.png
Mnie wczoraj jajniki bolaly, oba na raz... ale zaczelo sie tak niewinnie jak zawsze symptomy na okres i wyczytalam ze jeszcze moze byc tak ze organizm sie nie przyzwyczail do ciazy i reaguje w okresie spodziewanej miesiaczki wlasnie takimi bolami...
Wazne ze to wszystko mija !:) wazne ze masz swoj uspokajacz, ja niestety jeszcze czekam i uspokajam sie jedynie gdy zasypiam.

Wizyta juz tuz tuz :-)

Do góry