reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Ja mam wizyte we wtorek i dobrze bo mnie codziennie boli brzuch. Teraz trochę porobilam w kuchni i znowu musiałam się położyć bo boli strasznie ; (

reklama
Powiem Wam, ze ja tez już mam brzuch, a to przez to ze ja teraz muszę srednio co 2 h cos zjesc, bo inaczej jest mi niedobrze.
Kiedy mdlosci powinny mijac-pod koniec pieewszego trymestru?
Witaj @spartusia na kiedy masz termin?
@Violett @justjestem musicie wiecej polezec :)
Patula mam to samo min co 2 h cos musze przegryzc bo inaczej mega mdlosci mam.
Ogolnie od 2 dni czuje sie gorzej jestem bardziej zmeczona mam wieksze nudnosci i brak ochoty na cokolwiek. Jeszcze ta piekna pogoda dobija bo i wczoraj i dzisiaj musze siedziec w pracy i pewnie bd ruch :(
W srode mam wizyte u mojego gina mam nadzieje ze wszystko dobrze. Miłej niedzieli wam życzę oby lepszej niz moja

Hej, ja wczoraj cały dzień na nogach do 14 w kuchni, a potem goście. Ale jakoś przyznam, że brzuch nie bolał, na szczęście. Tylko z objedzenia bo obiad, ciasto, kawa. No ale już niedziela i mogę cały dzień leżeć. Jestem w szoku bo od środy u nas ponad 20st i tak cały kolejny tydzień, widziałam że do 24 stopni w dzień [emoji7]

Co u was dziewczyny?

Ann kodeina, niby moge wziac ale boje sie, kodeina w organizmie zmienia sie w morfinę. M tez mi mowi zebym wziela, ale gdyby kiedys cos sie stalo to ja bym sobie nie wybaczyla i caly czas zachodzila w glowe, ze to przez leki.

Tzn w pierwszej ciazy moj polski gin mowil, ze mozna w razie mocnego ataku. Tu powiedziala, ze zadnych lekow, ale ona nie wie, ze ja sie lecze na migreny i ze w ogole je mam. Z Marcelim tez nie bralam zadnych lekow przeciwbolowych, raz w szpitalu na poczatku dali mi paracetamol dożylnie i elektrolity.

Ostatnia edycja:
Czyli cierpisz [emoji21] dzielna jesteś.
Ą ja nie wiem czy dobrze zrobiłam, że kupiłam ten detektor. Czy on jakiś wadliwy czy ja coś źle robię. Ale włączam go i chwilę słychać, że coś szuka takie szumy jak na początku usg u lekarza, natomiast potem cisza. Ja nie znajduje już kolejny raz tego serduszka. I tylko myślę o tym cały czas [emoji24]

reklama
Do góry