reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ja mam wizyte we wtorek i dobrze bo mnie codziennie boli brzuch. Teraz trochę porobilam w kuchni i znowu musiałam się położyć bo boli strasznie ; (

reklama
Powiem Wam, ze ja tez już mam brzuch, a to przez to ze ja teraz muszę srednio co 2 h cos zjesc, bo inaczej jest mi niedobrze.
Kiedy mdlosci powinny mijac-pod koniec pieewszego trymestru?
Witaj @spartusia na kiedy masz termin?
@Violett @justjestem musicie wiecej polezec :)
Patula mam to samo min co 2 h cos musze przegryzc bo inaczej mega mdlosci mam.
Ogolnie od 2 dni czuje sie gorzej jestem bardziej zmeczona mam wieksze nudnosci i brak ochoty na cokolwiek. Jeszcze ta piekna pogoda dobija bo i wczoraj i dzisiaj musze siedziec w pracy i pewnie bd ruch :(
W srode mam wizyte u mojego gina mam nadzieje ze wszystko dobrze. Miłej niedzieli wam życzę oby lepszej niz moja

Hej, ja wczoraj cały dzień na nogach do 14 w kuchni, a potem goście. Ale jakoś przyznam, że brzuch nie bolał, na szczęście. Tylko z objedzenia bo obiad, ciasto, kawa. No ale już niedziela i mogę cały dzień leżeć. Jestem w szoku bo od środy u nas ponad 20st i tak cały kolejny tydzień, widziałam że do 24 stopni w dzień [emoji7]

Co u was dziewczyny?

Ann kodeina, niby moge wziac ale boje sie, kodeina w organizmie zmienia sie w morfinę. M tez mi mowi zebym wziela, ale gdyby kiedys cos sie stalo to ja bym sobie nie wybaczyla i caly czas zachodzila w glowe, ze to przez leki.

Tzn w pierwszej ciazy moj polski gin mowil, ze mozna w razie mocnego ataku. Tu powiedziala, ze zadnych lekow, ale ona nie wie, ze ja sie lecze na migreny i ze w ogole je mam. Z Marcelim tez nie bralam zadnych lekow przeciwbolowych, raz w szpitalu na poczatku dali mi paracetamol dożylnie i elektrolity.

Ostatnia edycja:
Czyli cierpisz [emoji21] dzielna jesteś.
Ą ja nie wiem czy dobrze zrobiłam, że kupiłam ten detektor. Czy on jakiś wadliwy czy ja coś źle robię. Ale włączam go i chwilę słychać, że coś szuka takie szumy jak na początku usg u lekarza, natomiast potem cisza. Ja nie znajduje już kolejny raz tego serduszka. I tylko myślę o tym cały czas [emoji24]

reklama
Do góry