reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ann a druga sprawa, moze po prostu jest za wczesnie? Jak szukalam info czy zel intymny moze byc zamiast do usg to trafilam na jakis blog i autorka tez nie mogla znalezc, dopiero po 13 tc usłyszała. Tez miala angelsounds

Spróbuję znowu potem
emoji26.png
A kiedy masz wizyte Kochana? I ktory tydzien?
A ja od wczoraj wieczorem leze z migrena i wymiotuje. Niech ktos przyspieszy czas do 3 trymestru [emoji4]
Nawet paracetamol? Moze odrobinke ulzy? Ja wczoraj tak cierpialam na bol juz od 2 dni ze wzielam jedna tabletke... dluuugi spacer i przeszlo.

Gooskaw ostatnio wzielam i mi nie pomogla, to bez sensu zebym brala. Ale juz mi troche lepiej, bo od godziny nie wymiotuje i jakby moj zoladek zaczal „zyc”. Ale leze dalej, zeby nie zapeszyc.

@justjestem masz racje nie zapeszaj. Oby przechodzilo! Okropne sa te bole glowy...
Ostatnio moim ulubionym powiedzeniem jest: Jak nie urok to.... przemarsz wojsk:baffled:

Jak nie glowa to brzuch jak nie brzuch to jajniki a jak nie to... to zawsze sie cos innego znajdzie :p

@justjestem masz racje nie zapeszaj. Oby przechodzilo! Okropne sa te bole glowy...
Ostatnio moim ulubionym powiedzeniem jest: Jak nie urok to.... przemarsz wojsk:baffled:

Jak nie glowa to brzuch jak nie brzuch to jajniki a jak nie to... to zawsze sie cos innego znajdzie :p

O to to! Ja sie zastanawiam, jak ogladam te wszystkie mamy na instagramie czy one na pewno w ciazy sa, umalowane, uczesane, obcasy a obok ja w dresie, bez makijazu, z czyms na glowie co nawet artystycznym nieladem nie mozna nazwac, biegajaca co chwile do toalety [emoji23]

Ann i najwazniejsze, duzo zelu [emoji4]

@justjestem one na tych instagramach wygladaja na nierealne. Wydaje mi sie ze My po prostu normalnie przechodzimy przez Ten stan:-) najlepiej i najwygodniej w dresiky i bez spiny, ale.... jakby nam ktos placil za lans to pewnie i My bysmy sie wypindżały :p

Co do siusiania :
6bae5744843424d789a1c9ad8e05fa57.jpg

:D

Załączniki

• 6bae5744843424d789a1c9ad8e05fa57.jpg
    6bae5744843424d789a1c9ad8e05fa57.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 290
reklama
Do góry