reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ann a druga sprawa, moze po prostu jest za wczesnie? Jak szukalam info czy zel intymny moze byc zamiast do usg to trafilam na jakis blog i autorka tez nie mogla znalezc, dopiero po 13 tc usłyszała. Tez miala angelsounds

Spróbuję znowu potem
emoji26.png
A kiedy masz wizyte Kochana? I ktory tydzien?
A ja od wczoraj wieczorem leze z migrena i wymiotuje. Niech ktos przyspieszy czas do 3 trymestru [emoji4]
Nawet paracetamol? Moze odrobinke ulzy? Ja wczoraj tak cierpialam na bol juz od 2 dni ze wzielam jedna tabletke... dluuugi spacer i przeszlo.

Gooskaw ostatnio wzielam i mi nie pomogla, to bez sensu zebym brala. Ale juz mi troche lepiej, bo od godziny nie wymiotuje i jakby moj zoladek zaczal „zyc”. Ale leze dalej, zeby nie zapeszyc.

@justjestem masz racje nie zapeszaj. Oby przechodzilo! Okropne sa te bole glowy...
Ostatnio moim ulubionym powiedzeniem jest: Jak nie urok to.... przemarsz wojsk:baffled:

Jak nie glowa to brzuch jak nie brzuch to jajniki a jak nie to... to zawsze sie cos innego znajdzie :p

@justjestem masz racje nie zapeszaj. Oby przechodzilo! Okropne sa te bole glowy...
Ostatnio moim ulubionym powiedzeniem jest: Jak nie urok to.... przemarsz wojsk:baffled:

Jak nie glowa to brzuch jak nie brzuch to jajniki a jak nie to... to zawsze sie cos innego znajdzie :p

O to to! Ja sie zastanawiam, jak ogladam te wszystkie mamy na instagramie czy one na pewno w ciazy sa, umalowane, uczesane, obcasy a obok ja w dresie, bez makijazu, z czyms na glowie co nawet artystycznym nieladem nie mozna nazwac, biegajaca co chwile do toalety [emoji23]

Ann i najwazniejsze, duzo zelu [emoji4]

@justjestem one na tych instagramach wygladaja na nierealne. Wydaje mi sie ze My po prostu normalnie przechodzimy przez Ten stan:-) najlepiej i najwygodniej w dresiky i bez spiny, ale.... jakby nam ktos placil za lans to pewnie i My bysmy sie wypindżały :p

Co do siusiania :
6bae5744843424d789a1c9ad8e05fa57.jpg

:D

Załączniki

• 6bae5744843424d789a1c9ad8e05fa57.jpg
    6bae5744843424d789a1c9ad8e05fa57.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 297
reklama
Do góry