reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Dziewczyny odebrałam bete. Wychodzi u mnie 2-3 msc.

Załączniki

• 15381388469391033154348.jpg
    15381388469391033154348.jpg
    810,7 KB · Wyświetleń: 89
A dziewczyny czy zawroty glowy sa normalne? Mam duze i chwilowe helikoptery jak wstaje z lozka i tak sie zastanawiam czy to normalne...
Chyba normalne. Może zwróc uwagę na to jak wstajesz. Możesz rób to stopniowo. Z leżenia usiądź i chwilę posiedz, a potem pomału wstań. Ja tez tak Czas mi mam jak właśnie wstaje z kucka albo leżenia. Trzeba uważać.
Ja tez sie polozylam, mialam zalatany dzien i czuje, ze musze polezec [emoji53]
Jak się czujesz, lepiej?
Dziewczyny odebrałam bete. Wychodzi u mnie 2-3 msc.
Ale zobacz że widelki w 6tyg i 2-3mcu są takie same. To raczej nie powie ci dokładnego tygodnia ciąży. Każda kobieta może mieć inaczej. Ważny jest przyrost [emoji4]

reklama
Chyba normalne. Może zwróc uwagę na to jak wstajesz. Możesz rób to stopniowo. Z leżenia usiądź i chwilę posiedz, a potem pomału wstań. Ja tez tak Czas mi mam jak właśnie wstaje z kucka albo leżenia. Trzeba uważać.Jak się czujesz, lepiej?Ale zobacz że widelki w 6tyg i 2-3mcu są takie same. To raczej nie powie ci dokładnego tygodnia ciąży. Każda kobieta może mieć inaczej. Ważny jest przyrost [emoji4]
wlasnie sie zastanawiam dlaczego te wi8delki sa takie same? :rolleyes2:

Do góry