G
gosc19
Gość
raczej normalka xDA dziewczyny czy zawroty glowy sa normalne? Mam duze i chwilowe helikoptery jak wstaje z lozka i tak sie zastanawiam czy to normalne...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
raczej normalka xDA dziewczyny czy zawroty glowy sa normalne? Mam duze i chwilowe helikoptery jak wstaje z lozka i tak sie zastanawiam czy to normalne...
ja niby nic nie robiłam takiego ale czułam że musze sie położyć..Ja tez sie polozylam, mialam zalatany dzien i czuje, ze musze polezec [emoji53]
mialam wczoraj jak sie polozylam spac przy ogladaniu tv... ale nie wiem czy to objaw widocznie tak jak obie mamyA dziewczyny czy zawroty glowy sa normalne? Mam duze i chwilowe helikoptery jak wstaje z lozka i tak sie zastanawiam czy to normalne...
ja tez przegralam walke z lozkiem chociaz mialam dzisiaj nie robic drzrmki po tej nieprzespanej nocce ale nie dam rady kolorowych snow wszysykim drzemiącymja niby nic nie robiłam takiego ale czułam że musze sie położyć..
gratulejszynDziewczyny odebrałam bete. Wychodzi u mnie 2-3 msc.
Kochana to jest 6tydz a nie miesiac:-) zle odczytujeszDziewczyny odebrałam bete. Wychodzi u mnie 2-3 msc.
Chyba normalne. Może zwróc uwagę na to jak wstajesz. Możesz rób to stopniowo. Z leżenia usiądź i chwilę posiedz, a potem pomału wstań. Ja tez tak Czas mi mam jak właśnie wstaje z kucka albo leżenia. Trzeba uważać.A dziewczyny czy zawroty glowy sa normalne? Mam duze i chwilowe helikoptery jak wstaje z lozka i tak sie zastanawiam czy to normalne...
Jak się czujesz, lepiej?Ja tez sie polozylam, mialam zalatany dzien i czuje, ze musze polezec [emoji53]
Ale zobacz że widelki w 6tyg i 2-3mcu są takie same. To raczej nie powie ci dokładnego tygodnia ciąży. Każda kobieta może mieć inaczej. Ważny jest przyrost [emoji4]Dziewczyny odebrałam bete. Wychodzi u mnie 2-3 msc.
wlasnie sie zastanawiam dlaczego te wi8delki sa takie same?Chyba normalne. Może zwróc uwagę na to jak wstajesz. Możesz rób to stopniowo. Z leżenia usiądź i chwilę posiedz, a potem pomału wstań. Ja tez tak Czas mi mam jak właśnie wstaje z kucka albo leżenia. Trzeba uważać.Jak się czujesz, lepiej?Ale zobacz że widelki w 6tyg i 2-3mcu są takie same. To raczej nie powie ci dokładnego tygodnia ciąży. Każda kobieta może mieć inaczej. Ważny jest przyrost [emoji4]