Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba normalne. Może zwróc uwagę na to jak wstajesz. Możesz rób to stopniowo. Z leżenia usiądź i chwilę posiedz, a potem pomału wstań. Ja tez tak Czas mi mam jak właśnie wstaje z kucka albo leżenia. Trzeba uważać.
Staram się powoli, aczkolwiek nie zawsze mi wychodzi. Raczej jestem osobą szybko i już niż pomału i za chwilkę:-)
moze bylabym spokojniejsza gdyby nie to ze mam te plamienia.. okresu nie widac... i na dodatek wczoraj po tych plamieniacg zrobilam test i wyszla marniutka kreseczka moze dlatego ze mam to plamienie.. strasznie sie boje bo jutro zaczal by sie 6tydz to test powinien wyjsc jak z kasiazkiAnn odpoczelam troche, ale najchetniej to polozylabym sie na godzine spac, tylko moj dwulatek zrezygnowal z drzemek w dzien i z moich dzisiejszych prosb, wyszlo tyle, ze zrobil sobie droge z poduszek i bawi sie w najlepsze [emoji23] [emoji1440]
Maz ma dzis trening wiec wieczor spedzam sama, tzn z praniem, prasowaniem i dwoma tlumaczeniami [emoji23]
Zuzkaaa to normalne, ze tak sie czeka na to pierwsze usg, kazda tak ma [emoji4]
Violett ladna beta [emoji4]
Co się dzieje? Skąd ten mętlik?Umówiłam się do gin na jutro bo chyba oszaleje.