G
gosc19
Gość
moja była sporo niższaA moja beta wygląda tak. Jestem spokojniejsza, to nie będzie pozamaciczna raczej. Zostaje mi czekać do 8 października. Zobacz załącznik 902266
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja była sporo niższaA moja beta wygląda tak. Jestem spokojniejsza, to nie będzie pozamaciczna raczej. Zostaje mi czekać do 8 października. Zobacz załącznik 902266
Nie sugeruj się czyimś wynikiem. Każda z nas jest inna. Wg książek powinna beta przestać o 100% co 48h a mi przyrasta 200%. Nie patrz na cudze wyniki bo można oszalec. Ważne, że w widełkach swojego laboratorium się miescisz.moja była sporo niższa
nie no pani dr powiedziała że to wczesna ciąża to sie jakoś nie martwie narazieNie sugeruj się czyimś wynikiem. Każda z nas jest inna. Wg książek powinna beta przestać o 100% co 48h a mi przyrasta 200%. Nie patrz na cudze wyniki bo można oszalec. Ważne, że w widełkach swojego laboratorium się miescisz.
A widzisz, u mnie nie było nic widać na usg, kompletnie nic. Wstydliwy ten mój maluszek [emoji23]nie no pani dr powiedziała że to wczesna ciąża to sie jakoś nie martwie narazie
ja ide we wtorek na usg prywatnie bo już sie wczesniej zapisałam i zobaczymy ..A widzisz, u mnie nie było nic widać na usg, kompletnie nic. Wstydliwy ten mój maluszek [emoji23]
czekam od tego biegania po lekarzach czy przychodniach nic sie nie zmieni bede cierpliwa teraz film kocyk herbatka i lezymy i odpoczywamy co ma byc to bedzieDokladnie
Jeśli chcesz mieć jakikolwiek pewność to polecam badać krew. Np w sobotę i w poniedziałek i to jedynie Ci pokażę, czy hv wzrasta, czy też nie. Prostu równie wychodzą, a w internecie znajdziesz wszystko. Albo cierpliwie czekaj, albo badaj zbadaj krew
Nie no pewnie, że nic więcej nie może zrobić. Bo co poza podaniem lekow? Tylko mam na myśli takie kieszenie kobietom do głowy, że krwawienie jakiekolwiek by nie było jest okej, zdarza się lub coś podobnego. Jak dla mnie lekarz powienien uświadamiać, że każde krwawienie powinno być konsultowane. Oczywiste jest że jeśli nawet byś miała poronienie ona nic więcej nie zrobi. Ale zobaczy bo może to ma inne podłoże. Wiele tu z dziewczyn krwawi ż różny h powodów, różne kolory ma to krwawienie, ale zawsze jest jakiś powód.rozumoem tylko ona chyba na tym etapie nie jest w stanie nic zrobic. wydzielina nie brunatna tylko jak kawa latte bardzo meczna z domieszka brazu. co ma byc to bedzie na tum etapie tylko duphaston i czekac...
Chyba nawet mniej niż 100%, nie 60%? Chyba że coś pomyliłam? Bo robiłam betę tylko w pierwszej ciąży.Nie sugeruj się czyimś wynikiem. Każda z nas jest inna. Wg książek powinna beta przestać o 100% co 48h a mi przyrasta 200%. Nie patrz na cudze wyniki bo można oszalec. Ważne, że w widełkach swojego laboratorium się miescisz.
Nie no pewnie, że nic więcej nie może zrobić. Bo co poza podaniem lekow? Tylko mam na myśli takie kieszenie kobietom do głowy, że krwawienie jakiekolwiek by nie było jest okej, zdarza się lub coś podobnego. Jak dla mnie lekarz powienien uświadamiać, że każde krwawienie powinno być konsultowane. Oczywiste jest że jeśli nawet byś miała poronienie ona nic więcej nie zrobi. Ale zobaczy bo może to ma inne podłoże. Wiele tu z dziewczyn krwawi ż różny h powodów, różne kolory ma to krwawienie, ale zawsze jest jakiś powód.