reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Hej dziewczyny♡ mam pytanie. jestem w 7tc i lekarz zalecił mi szczepienie przeciw grypie( pracuję jako nauczycielka 1kl SP) obawiam sie tylko czy to nie za wczesnie aby się szczepić- mianowicie to początek ciąży i jest bardzo wrażliwa. Dodam ze to moja 1wsza ciąża:)

reklama
hmm no moim zdaniem wie co robi. jestes szczegolnie narazona na zachorowania na grype pracujesz z dziecmi... wg mnie lepiej sie zaszczepic niz miec grype w tak wczesnej ciazy. ale nie jestem lekarzem na twoim miejscu posluchalabym wlasnie jego.

Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...

Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...
Migdalove a co z plamieniem dalej jest ? Przykro mi bardzo kochana ale jeszcze jest nadzieja bo to bardzo wczesna ciąża . Więc nie płacz kochana , musi być dobrze .

Nie płacz Kochana, jesteś pod opieką. Myśl pozytywnie, jeśli Maleństwo jest gdzieś ukryte to na pewno Twoje smutki nie są dla Niego dobre. Trzymam mocno kciuki, aby twoja niepewność się skończyła i aby było wszystko dobrze! [emoji110][emoji110][emoji110]

Kochana ściskam mocno i trzymam kciuki. Musi być dobrze

Hej dziewczyny♡ mam pytanie. jestem w 7tc i lekarz zalecił mi szczepienie przeciw grypie( pracuję jako nauczycielka 1kl SP) obawiam sie tylko czy to nie za wczesnie aby się szczepić- mianowicie to początek ciąży i jest bardzo wrażliwa. Dodam ze to moja 1wsza ciąża:)
Ja gdzieś ostatnio czytałam że dziewczyny mimo szczepienia chorowały na grypę

Kochana zdaje sobie sprawę ze jest Ci ciężko ale postaraj się nie płakać. Jest jeszcze nadzieja. Mocno trzymam kciuki;*

Mnie dzisiaj zaczął bolec dół brzucha. Dzisiaj jest 7 dzień jak powinnam dostać @. Mdlosci nadal mnie mecza straszne i wogole nie mam apetytu. Dziś wmusilam w siebie kanapkę z serem i kawałek placka z cukinia.

Kochana zdaje sobie sprawę ze jest Ci ciężko ale postaraj się nie płakać. Jest jeszcze nadzieja. Mocno trzymam kciuki;*

Mnie dzisiaj zaczął bolec dół brzucha. Dzisiaj jest 7 dzień jak powinnam dostać @. Mdlosci nadal mnie mecza straszne i wogole nie mam apetytu. Dziś wmusilam w siebie kanapkę z serem i kawałek placka z cukinia.
Ja jem a za chwilę jestem znowu głodna [emoji85]

reklama
Do góry