reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

A wzięłaś pod uwagę, że może zrobiłaś w innym czasie drugi test? Może więcej piłaś itp?
pierwszy robilam tez w poludnie i wyszedl bardzo wyrazny nie mal od razu po aplikacji moczu. teraz tez zrobilam w poludnie i jest bledsza i zastanawiam sie czy test jest na tyle ,,inteligentny,, ze wykrywa spadek czy poprostu on wykrywa tylko czy jest obecnosc hormonu czy go nie ma

reklama
Dlaczego sie tak katujesz? Test to tylko test. Raz wyjdzie tak raz inaczej. Na pewno nie wskazane jest stresowanie sie i szukanie na sile czy cos nie tak...

Kochana pozwol naturze robic swoje. Jak to mowi moja gin 'Jesli ciaza ma byc zdrowa to bedzie, jesli nie to tak mialo byc. Natura wie co robi'. Niestety my nie mamy wplywu na to. Lez i odpoczywaj a na pewno bedzie dobrze :-)

Dlaczego sie tak katujesz? Test to tylko test. Raz wyjdzie tak raz inaczej. Na pewno nie wskazane jest stresowanie sie i szukanie na sile czy cos nie tak...

Kochana pozwol naturze robic swoje. Jak to mowi moja gin 'Jesli ciaza ma byc zdrowa to bedzie, jesli nie to tak mialo byc. Natura wie co robi'. Niestety my nie mamy wplywu na to. Lez i odpoczywaj a na pewno bedzie dobrze :-)
masz racje zero testow i wertowanie internetu :) koniec doszukiwania sie :) jak @ bedzie miala przyjsc to i tak przyjdzie a moje doszukiwanie sie raczej tylko przyspiesza jej nadejscie :p

Zgadzam się w 100%. Po co się katujesz? Skoro dwie kreski są to jest ciąża. Ja mialam tez kilka razy plamienia, ale mój gin mówi, ze to całkowicie normalne. Więc się nie przejmuj. Natura jest bardzo mądra i wie co robi więc daj jej działać. Tak jak koleżanka napisała, wpływu nie masz ŻADNEGO na to.

masz racje zero testow i wertowanie internetu :) koniec doszukiwania sie :) jak @ bedzie miala przyjsc to i tak przyjdzie a moje doszukiwanie sie raczej tylko przyspiesza jej nadejscie :p

Otoz to! Czasami trzeba odpuscic i pomyslec ze bedzie dobrze :-)
Polecam jakas ksiazke bardziej dla uspokojenia i zmiany mysli i w dodatku do polezenia. Same plusy :-);)

dziewczyny gin przyjela mnie wczesniej. zbadala (bez usg) i zobaczyla ten slyz kazala sie nie martwic powiedziala ze niktire kobiety w terminie miesiaczki tak maja. powodem do niepokoju jest zywa krew wtedy jechac na ip. taka kawa z mlekiem w niewielkich ilosciach nie jest grozne :) czuje ulge :)
Nie rozumiem jak można tak mówić, że nie jest groźne. A skąd my mamy wiedzieć, że następnego dnia nie będzie już czerwonej krwi?
Oczywiście nie pije do Ciebie [emoji6] tylko do lekarki. Ja tez się naczytalam na forach, że taka wydzielona z brunetka krwią jest nie groźna. I tak zaobserwowalam ja w piątek wieczorem, było jej odrobina, poszłam leżeć potem też odrobina w sobotę. W niedzielę byłam na ip, lekarka robiąc usg nic nie zobserwowwala (byłam wtedy w 6+3) w macicy. A w poniedziałek mój ginekolog potwierdził że ciąży już brak, zaczęła że mnie płynąć żywą czerwona krew w ilości okresowej. Podczas kolejnego poronienia zobaczyłam taki sam brudny śluz (6+1tc) wtedynjuz się tylko mówiłam, żeby to nie było to, ale w głębi już wiedziałam. Czekałam jeden dzień i była żywa krew, tydzień pozbiejnjak skończyłam krwawic byłam u ginekologa i potwierdził brak ciąży.

Nie rozumiem jak można tak mówić, że nie jest groźne. A skąd my mamy wiedzieć, że następnego dnia nie będzie już czerwonej krwi?
Oczywiście nie pije do Ciebie [emoji6] tylko do lekarki. Ja tez się naczytalam na forach, że taka wydzielona z brunetka krwią jest nie groźna. I tak zaobserwowalam ja w piątek wieczorem, było jej odrobina, poszłam leżeć potem też odrobina w sobotę. W niedzielę byłam na ip, lekarka robiąc usg nic nie zobserwowwala (byłam wtedy w 6+3) w macicy. A w poniedziałek mój ginekolog potwierdził że ciąży już brak, zaczęła że mnie płynąć żywą czerwona krew w ilości okresowej. Podczas kolejnego poronienia zobaczyłam taki sam brudny śluz (6+1tc) wtedynjuz się tylko mówiłam, żeby to nie było to, ale w głębi już wiedziałam. Czekałam jeden dzień i była żywa krew, tydzień pozbiejnjak skończyłam krwawic byłam u ginekologa i potwierdził brak ciąży.
rozumoem tylko ona chyba na tym etapie nie jest w stanie nic zrobic. wydzielina nie brunatna tylko jak kawa latte bardzo meczna z domieszka brazu. co ma byc to bedzie na tum etapie tylko duphaston i czekac...

A moja beta wygląda tak. Jestem spokojniejsza, to nie będzie pozamaciczna raczej. Zostaje mi czekać do 8 października.
Screenshot_2018-09-27-15-48-50-418_com.google.android.apps.docs.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-09-27-15-48-50-418_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2018-09-27-15-48-50-418_com.google.android.apps.docs.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 309
reklama
Dokladnie :)

Jeśli chcesz mieć jakikolwiek pewność to polecam badać krew. Np w sobotę i w poniedziałek i to jedynie Ci pokażę, czy hv wzrasta, czy też nie. Prostu równie wychodzą, a w internecie znajdziesz wszystko. Albo cierpliwie czekaj, albo badaj zbadaj krew

Do góry