tikatukatam
Fanka BB :)
Ja po prenatalnych planuje powiedzieć w pracy i szefowi i współpracownikom.Bardzo mi przykro trzymaj się
Ja też poproszę o dodanie
ja jeszcze nikomu nie mówiłam ( oprócz męża ) , planuje powiedzieć po prenatalnych ( mam je 24 lipca )
Teraz tylko powiem rodzicom z dużą prośbą o dyskrecje. wiem, że nawet jeśli coś pójdzie nie tak i tak będą wiedzieć i są wsparciem.
Bardzo mi zależy żeby moje dzieci dowiedziały się ode mnie i męża, ale nie chce ich też narażać ną tą informacje za wcześnie żeby potem nie było czasem rozczarowania i przykrości.
Mnie właśnie co chwilę też łapie ból głowy i do tego mdłości. Czasem mam wrażenie, że te mdłości są właśnie spowodowane bólem głowy. Najgorsze, że Apap nie pomaga więc tak sobie zgonuję cały dzień
Ja dzięki mdłością domyśliłam się, że mogę być w ciąży w ogóle i to dopiero po tygodniu mnie olśniło! W żadnej z poprzednich ciąż nie miałam mdłości. Mi najbardziej się nasilają wieczorem. Zjeść mogę tylko to na co mam ochotę, a na niektóre wcześniej lubiłam, jak tylko o nich pomyślę to mi się cofa.