tikatukatam
Fanka BB :)
Ja po prenatalnych planuje powiedzieć w pracy i szefowi i współpracownikom.Bardzo mi przykrotrzymaj się
Ja też poproszę o dodanie
ja jeszcze nikomu nie mówiłam ( oprócz męża ) , planuje powiedzieć po prenatalnych ( mam je 24 lipca )![]()
Teraz tylko powiem rodzicom z dużą prośbą o dyskrecje. wiem, że nawet jeśli coś pójdzie nie tak i tak będą wiedzieć i są wsparciem.
Bardzo mi zależy żeby moje dzieci dowiedziały się ode mnie i męża, ale nie chce ich też narażać ną tą informacje za wcześnie żeby potem nie było czasem rozczarowania i przykrości.
Mnie właśnie co chwilę też łapie ból głowy i do tego mdłości. Czasem mam wrażenie, że te mdłości są właśnie spowodowane bólem głowy. Najgorsze, że Apap nie pomaga więc tak sobie zgonuję cały dzień![]()
Ja dzięki mdłością domyśliłam się, że mogę być w ciąży w ogóle i to dopiero po tygodniu mnie olśniło! W żadnej z poprzednich ciąż nie miałam mdłości. Mi najbardziej się nasilają wieczorem. Zjeść mogę tylko to na co mam ochotę, a na niektóre wcześniej lubiłam, jak tylko o nich pomyślę to mi się cofa.