Obecnie 6+3 według USG , według OM 6+4 więc tylko jeden dzień różnicy , termin wg USG 04.02A w ktrym tygodniu już jesteś? Tyg z usg zgadzają się z tymi z OM?
reklama
patka!97
Zaciekawiona BB
U mnie większość czasu jest z tej strony z której była owu,z drugiej zdażyło się kilka razy,ale mniej odczuwalne.Teraz@patka!97 ja dziś pytałam ginekologa właśnie o te kłucia tylko ja mam po obu stronach , mówił że to normalne , żebym się nie martwiła , że wszystko się rozciąga i może tak być . Wcześniej miałam bardziej po lewej stronie (akurat z tego jajnika była owulacja ), teraz już kłuje raz lewą strona raz prawa .
też leżę i co jakiś czas czuję jakby mi ktoś szpilkę wbił i mija po sekundzie.
Ja jestem po poronieniu w lutym i strasznie się wczuwam w to wszystko i oczywiście przez głowę przewijają się najgorsze scenariusze,zwłaszcza,że wtedy czegoś takiego nie czułam,ale skoro gin mówi,że to normalne to zostaje mi tylko czekać cierpliwie na swoją wizytę
Kurczę dobrze Cię rozumiem bo ja też poroniłam tylko w styczniu , przytulam mocno jeśli Cię to niepokoi to może podejdź na USG dla spokoju psychicznego ja walczę trochę z własną głową bo najchętniej to bym była u gina co tydzień żeby sprawdzić czy wszystko okej. Zastanawiam się czy potem kupować ten detektor tętna … z jednej strony myślę że byłabym spokojniejsza ale podobno czasem nie pokazuje tętna i chyba bym się jeszcze bardziej zestresowała :/U mnie większość czasu jest z tej strony z której była owu,z drugiej zdażyło się kilka razy,ale mniej odczuwalne.Teraz
też leżę i co jakiś czas czuję jakby mi ktoś szpilkę wbił i mija po sekundzie.
Ja jestem po poronieniu w lutym i strasznie się wczuwam w to wszystko i oczywiście przez głowę przewijają się najgorsze scenariusze,zwłaszcza,że wtedy czegoś takiego nie czułam,ale skoro gin mówi,że to normalne to zostaje mi tylko czekać cierpliwie na swoją wizytę
dosiasamosia
Fanka BB :)
ja biorę femibion wczesna ciążaJakie bierzecie witaminy dla kobiet w ciąży? Jakie polecał wam lekarz?
prenatal uno, magnez, Wit d3 i jeszcze actifolin 2mgJakie bierzecie witaminy dla kobiet w ciąży? Jakie polecał wam lekarz?
Dziewczyny po prostu padałam. Zadzwoniłam właśnie do mojej przychodni ginekologocznej żaby się zapisać bo jestem w ciąży.. I wiecie na kiedy dostanę termin wizyty ? "10 września 2024r"
Pytam się kobiety jak ona to widzi że przyjdę w 3 miesiącu żeby lekarz widział mnie pierwszy raz....
Padłam
Pytam się kobiety jak ona to widzi że przyjdę w 3 miesiącu żeby lekarz widział mnie pierwszy raz....
Padłam
reklama
dosiasamosia
Fanka BB :)
ja też odczuwam takie zmęczenie, najchętniej miałabym kilka drzemek, szybko się męczę. A co do wizyty ja dzisiaj mam USG wg miesiączki 7+0 i mam nadzieję że coś kontretnego zobaczę, ostatnio tylko pęcherzyk.Hej dziewczyny !
Jak się dziś czujecie ? Kto dziś wizytuje ? ( trzymam mocno kciuki )
Ja mam wrażenie że jestem cały czas zmęczona , najchętniej usnęłabym ale jestem w pracy…