callina
Fanka BB :)
Właśnie szanse są bardzo duże tak samo jak przy grudniowych staraniach. Dużo miłości w okolicy owulacjiDlatego nie trać nadziei bo wszystko może być do póki nie dostaniesz miesiączki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie szanse są bardzo duże tak samo jak przy grudniowych staraniach. Dużo miłości w okolicy owulacjiDlatego nie trać nadziei bo wszystko może być do póki nie dostaniesz miesiączki
U mnie po owulacji robi się dużo śluzu ale kremowy , biały nierozciągliwy. Ale w tym cyklu tak cztery razy już miałam że był jak białko potem kremowy i znów jak białko. Dobrze że jutro cały dzień w pracy jestem a w środę powtórzę badania.A może mi któraś powiedzieć jak to jest ze śluzem po zapłodnieniu? Bo już zgłupiałamwodnisty? gęsty? biały? mało? dużo?
ooo widzisz, u mnie na ten moment też..
A w biochemicznej miałam tak wilgotno, że musiałam nosić wkładki
Pamietam że w pierwszej ciąży miałam dużo śluzu w pozostałych 4 suchoooo widzisz, u mnie na ten moment też..
A w biochemicznej miałam tak wilgotno, że musiałam nosić wkładki..
W pierwszej miałam dużo w pozostałych 4 suchoooo widzisz, u mnie na ten moment też..
A w biochemicznej miałam tak wilgotno, że musiałam nosić wkładki..
Szczerze nie wiem, ale mam nadzieję że tak będzie !Właśnie szanse są bardzo duże tak samo jak przy grudniowych staraniach. Dużo miłości w okolicy owulacjijeszcze mnie tu jedna dziewczyna pocieszyła ostatnio, że po biochemie ponoć szybciej można zajść w ciążę
![]()
Czas pokażeSzczerze nie wiem, ale mam nadzieję że tak będzie !