reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Często tez się zdarza że nie ma żadnych ale to żadnych objawów i jest się w ciąży. Każda ciąża jest inna.
W ciąży zasniadowej nie miałam żadnych objawów. Też ją wykrylam 4 dni przed okresem. Dopiero po dacie w której miałam dostać okres zaczęły mi się wszystkie objawy. Beta szła w górę jak szalona ... Ale to już za mną na szczęście
Ja w biochemicznej już 4 dni po przypuszczalnej owulacji miałam przez tydzień bóle podbrzusza jak na okres.. biegunka dwa razy w losowe dni, test zrobiłam 3 albo 4 dni przez planowaną miesiączką i w ten dzień było mi mega słabo. I było mega mokro jakoś od dnia planowanej miesiączki. Ale niestety okres przyszedł 3 dni później, poczułam ból jajnika, z którego mogła być owulacja (miewam bóle owulacyjne).. aaaa jeszcze ten wysypany dekolt. Teraz też tak mam + twarz.

Próbuję sobie przypomnieć jak było w moich dwóch ciążach donoszonych, ale właśnie chyba nie miałam żadnych objawów.. hmm..

A idziesz na betę?
Tutaj w Londynie nie ma opcji od tak sobie iść na betę niestety . Prywatnie taka przyjemność kosztuje 129£ jedno badanie. Niestety czekam do 6 tego tygodnia wtedy rejestracja w szpitalu że jestem w ciąży i w 8 tyg powinnam mieć skan że względu na ostatnią stratę i potem standardowo w 12 tyg prenatalne.

Ja w biochemicznej już 4 dni po przypuszczalnej owulacji miałam przez tydzień bóle podbrzusza jak na okres.. biegunka dwa razy w losowe dni, test zrobiłam 3 albo 4 dni przez planowaną miesiączką i w ten dzień było mi mega słabo. I było mega mokro jakoś od dnia planowanej miesiączki. Ale niestety okres przyszedł 3 dni później, poczułam ból jajnika, z którego mogła być owulacja (miewam bóle owulacyjne).. aaaa jeszcze ten wysypany dekolt. Teraz też tak mam + twarz.

Próbuję sobie przypomnieć jak było w moich dwóch ciążach donoszonych, ale właśnie chyba nie miałam żadnych objawów.. hmm..
Dlatego nie trać nadziei bo wszystko może być do póki nie dostaniesz miesiączki

Tutaj w Londynie nie ma opcji od tak sobie iść na betę niestety . Prywatnie taka przyjemność kosztuje 129£ jedno badanie. Niestety czekam do 6 tego tygodnia wtedy rejestracja w szpitalu że jestem w ciąży i w 8 tyg powinnam mieć skan że względu na ostatnią stratę i potem standardowo w 12 tyg prenatalne.
aaaa rozumiem, co kraj to inne zasady

A może mi któraś powiedzieć jak to jest ze śluzem po zapłodnieniu? Bo już zgłupiałam 🙈 wodnisty? gęsty? biały? mało? dużo?

reklama
Do góry