reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Dlatego nie trać nadziei bo wszystko może być do póki nie dostaniesz miesiączki
Właśnie szanse są bardzo duże tak samo jak przy grudniowych staraniach. Dużo miłości w okolicy owulacji ♥️♥️♥️😁 jeszcze mnie tu jedna dziewczyna pocieszyła ostatnio, że po biochemie ponoć szybciej można zajść w ciążę 🤭

reklama
A może mi któraś powiedzieć jak to jest ze śluzem po zapłodnieniu? Bo już zgłupiałam 🙈 wodnisty? gęsty? biały? mało? dużo?
U mnie po owulacji robi się dużo śluzu ale kremowy , biały nierozciągliwy. Ale w tym cyklu tak cztery razy już miałam że był jak białko potem kremowy i znów jak białko. Dobrze że jutro cały dzień w pracy jestem a w środę powtórzę badania.

Właśnie szanse są bardzo duże tak samo jak przy grudniowych staraniach. Dużo miłości w okolicy owulacji ♥️♥️♥️😁 jeszcze mnie tu jedna dziewczyna pocieszyła ostatnio, że po biochemie ponoć szybciej można zajść w ciążę 🤭
Szczerze nie wiem, ale mam nadzieję że tak będzie !

Hmm z tymi ciążami po biochem to może być różnie - pierwszą ciążę miałam biochem pod koniec lutego 21r a we wrześniu 21r zaszłam w udaną ciążę, mam córkę z maja 22r. W październiku 23r miałam kolejny biochem a w grudniu 23r ektopową. W całym 24r nic a nic...

Hej dziewczyny, po styczniowej przerwie wracam i proszę o zapisanie na 28.02☺️ Owulacja „prawdopodobnie” w walentynki, robię testy owulacyjne są co raz ciemniejsze więc liczę że ten miesiąc będzie dla nas wszystkich tutaj owocny ❤️

reklama
Dajecie mi nadzieję z tą suszą w ciąży ♥️ W pierwszej mnie zalewało, więc też szybko ją wyłapałam, a teraz wysuszyło mnie jak nigdy, gdzie zwykle już dawno w normalnym cyklu musiałabym biegać z wkładką.
Od przedwczoraj doszła mi jeszcze niechęć do jedzenia. Normalnie mam bardzo przyspieszone trawienie i muszę sporo jeść w ciągu dnia, żeby utrzymać się na nogach, a tu nagle przez cały dzień zjadam łącznie mniej niż na obiad i czuję się wypchana. Zobaczymy co z tego wyniknie na weekendowym testowaniu.

Do góry