reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
A w ostatnim biochemie w którym dniu cyklu dostałaś krwawienia?
3 dni od daty planowej miesiączki czyli plus minus 32/33 dzień cyklu, także jakbym nie robiła testu wcześniej to bym pomyślała, że okres się spóźnił..
Betę zrobiłam kiedy trafiłam z krwawieniem do mojej lekarki. Było 16 a za dwa dni 5. Progesteron też bardzo malutki.0,7 a potem 0,3.

Zrobiłam obiad , ciasto , ciasteczka i zaraz uciekam od rodzinki bo mam jeszcze kilka tygodni wyjazdu służbowego 😒😒😒

Dziewczyny miałyście może jakieś pierwsze objawy po zapłodnieniu ?
Ja w poprzedniej ciąży miałam straszny ból zębów i dziąseł . Teraz od kilku dni znowu to mam , jestem taka zmęczona , mam metaliczny posmak w buzi i ogólnie czuję się tak gorzej .
Wiesz co...ja teraz w poprzednim cyklu miałam wszystkie objawy ciążowe, od senności po bol piersi i nawet mdlosci rano, a urodził się okres z tego, więc nawet już się nie będę wsłuchiwać w organizm.

Ja mam brzuch jakbym się przetrenowała a ostatnio wogole nie ćwiczę z braku czasu, chyba że noszenie dzieci można do tego zaliczyć, oprócz tego mam bardzo dużo śluzu, czasem chwyta mnie zgaga i ogólnie czuje się ciążowo ale wczoraj progesteron 2.3 więc raczej czekam na okres 😢

Zrobiłam obiad , ciasto , ciasteczka i zaraz uciekam od rodzinki bo mam jeszcze kilka tygodni wyjazdu służbowego 😒😒😒

Dziewczyny miałyście może jakieś pierwsze objawy po zapłodnieniu ?
Ja w poprzedniej ciąży miałam straszny ból zębów i dziąseł . Teraz od kilku dni znowu to mam , jestem taka zmęczona , mam metaliczny posmak w buzi i ogólnie czuję się tak gorzej .
Oby to były objawy ciąży! 🤞🏻 Rozumiem, że w takim razie udało się wprowadzić w życie szalony plan powrotu do domu z delegacji na okołoowulacyjne seksy? 😁

Ostatnia edycja:
reklama
Ja skończyłam pracę, wracam do domku właśnie.
U mnie albo 11dc albo 14, nie wiem jak liczyć czy od plamienia czy od konkret krwawienia 😏 w każdym razie rano czułam prawy jajnik i piersi, wczoraj były seksy zobaczymy...
Mówi się, że liczymy od pierwszego krwawienia żywą, czerwoną krwią 😉

Do góry