reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Uprzejmie informuję, że wykonałam test 🫣 🐒 ma być w poniedziałek, test oczywiście negatywny. Co jeszcze nic nie oznacza, bo przy pierwszej ciąży pozytywny wyszedł w dzień albo dopiero dzień po spodziewanym okresie, dokładnie nie pamiętam. Więc postaram się chociaż jutro nie testować, ale cóż, to silniejsze ode mnie 😂

Zaczęłam się zastanawiać, że coś te moje testy nie ciemnieją.. może jest jeszcze przed owulacją a może po prostu cykl bezowulacyjny? 🤔

Zaczęłam się zastanawiać, że coś te moje testy nie ciemnieją.. może jest jeszcze przed owulacją a może po prostu cykl bezowulacyjny? 🤔
Ja przestałam robić bo mi nie wychodzą, nie wiem czy to kwestia tego, że bardzo dużo piję czy czego. Teraz się po prostu opieram na monitoringu u lekarza, śluzie i bólu owulacyjnym

U mnie idealnie w dzień owulacji i to jest też u mnie ostatni dzień płodnego śluzu ale wiem, że każdy ma inaczej 😆
tak, tak, każda inaczej, ale zbieram info haha 😁
u mnie śluz płodny jakiś słaby w tym miesiącu..mniej rozciągliwy , ale straszne uczucie mokrości.
ból owulacyjny wczoraj największy, na testach jeszcze nie ma piku. zobaczymy wieczorem 🙈🤞mam nadzieję, że to nie jest cykl bezowulacyjny 🥹

reklama
Do góry