reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
tak, tak, każda inaczej, ale zbieram info haha 😁
u mnie śluz płodny jakiś słaby w tym miesiącu..mniej rozciągliwy , ale straszne uczucie mokrości.
ból owulacyjny wczoraj największy, na testach jeszcze nie ma piku. zobaczymy wieczorem 🙈🤞mam nadzieję, że to nie jest cykl bezowulacyjny 🥹
Pamiętaj, że te testy to też jakaś taniocha z Chin, więc mogą się nie wybarwiać jakoś super 😉 U nas dostępne są jeszcze Horieny i co prawda części dziewczyn pasowały, ale raczej spotykałam się z opiniami, że słabo się wybarwiają i ciężko złapać peak.
Ja polecam jednak Domowe Laboratorium i easy@home z Amazona. Stosunek jakość:cena 👌🏻

@paola121214 jak syn się czuje? Jak dajesz radę?
Cześć wraca powoli do stanu stabilnego.
Zrobiłam test dziś negatywny już jest .
Więc kończę miesiąc na minusie .
Spodziewalam się tego .
Najważniejsze że mój syn dobrze się czuje .
Jutro wracamy do domu chyba .
Gratuluję ciąż ja chyba marzec będę podglądać bo nie mam ochoty na starania.

Spodziewalam się tego .
Dobrze, że z synkiem już lepiej. Odpocznijcie teraz.
Trzymaj się! 🫂 I zapraszam, jeśli tylko poczujesz się na siłach 😊

Spodziewalam się tego .
Dużo zdrowia dla syna ♥️

Ja byłam dzisiaj wyniki odebrać z krwi. No te tabletki antykoncepcyjne mnie wykończyły (nie nie biorę już dawno).

Teraz zostają mi do zrobienia d-dimery (olałam to wcześniej).
Chryste ze skrajności w skrajność 😐.

Powiem Wam,że teraz wiem czemu mój okres tak wygląda jak wygląda..

Spodziewalam się tego .
Zdrowia dla synka! Szkoda że się nie udało w tym cyklu. Nabierz sił i wracaj do nas pełna energii 🍀

reklama
Ja byłam dzisiaj wyniki odebrać z krwi. No te tabletki antykoncepcyjne mnie wykończyły (nie nie biorę już dawno).

Teraz zostają mi do zrobienia d-dimery (olałam to wcześniej).
Chryste ze skrajności w skrajność 😐.

Powiem Wam,że teraz wiem czemu mój okres tak wygląda jak wygląda..
Organizm potrzebuje trochę czasu do powrotu do formy. Ja tylko raz stosowałam antykoncepcję i miałam implant i bardzo źle na mnie wpływał. Krew się praktycznie cały czas lala , 7 dni okres 7 dni przerwy i znów powtórka. Do tego psychicznie kiepsko się czułam. Mówili że po pół roku się unormuje ale niestety nie i po 7 miesiącach go usunęłam. Tylko kasa niepotrzebnie poszła a tanie to nie było. Dlatego namawiam męża że skoro nie chce więcej dzieci to żeby poszedł na wazektomie ale tego też nie chce zrobić 🫣

Do góry